Sunday, May 13, 2012

Makan Domino Pizza

Jumaat haritu aku makan Domino Pizza bersama family aku. Bertambah la berat badan aku. Kul 10 baru makan. Lepas makan, tido. huhu~

Yang ni penuh dengan cheese. Paling sedap !!!

Zooming pizza

Yang ni penuh dengan inti dia. Nipis je pizza ni.

Ada lagi 2 jenis pizza tp aku tak snap. Yela. . . dah tengah malam. Makan ngap masuk mulut je :D

Alhamdulillah ~

Oh sebelum aku lupa, hari ni 13 Mei 2012 hari terakhir untuk vote blogger-blogger yang tersenarai dalam Digi WOWWW Awards, jom la support blogger makan-makan yang kuat makan ni :


Tekan SINI untuk vote for him !!!



13 comments:

  1. sedapnya dominos pizza. memang fevret ni. huhuhu

    ReplyDelete
  2. berat bdan belakang fikir!hehehe...makannn ajeee dulu! XD

    ReplyDelete
  3. Baru mkn 2 kali pizza ni..sedap tu yg byk chess.
    Ala..tak naik byk mana pun berat badan tu..hehehe...ok lg..

    ReplyDelete
  4. tgh mkn domino's pizza ni. my favorite is classified chicken. nyum2... :D

    ReplyDelete
  5. alahai...lama betul tak makan domino.nak jugak.wuuuuu

    ReplyDelete
  6. pergh..makan domino pizza tak ajak pung..hehehe

    ReplyDelete
  7. nyum2... cedapnya.. dah lama xmkn pizza.. =(

    ReplyDelete
  8. Waaaa.. Nampak sedap.. Kat sini takder Domino.. Orang nama Dino jer ada.. haha..

    ReplyDelete
  9. Xpe...lepas makan tido tu lah rahsia kejayaan...hehhe...

    ReplyDelete
  10. This is one of the most incredible article I've read in a really long time. I hope you update this blog often because I’m anxious to read more about. velvet razai cover , 100% cotton bath towels ,

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...