Monday, October 29, 2012

Segmen: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

Mood masih nak join segmen untuk tambah follower . .  
Sapa nak join boleh la klik pada banner di bawah . . . 

 ChurpChurp 

Ni jumlah follower Afasz :


Target nak dapat kan follower sampai 1000. huhu~
 Adakah tercapai???

tag :



29 comments:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  2. Followers 600 lebih tu dikira sudah hebat tu. Semoga target tercapai..!

    ReplyDelete
  3. masa memula dulu agak excited sangat nak tambah.. tapi lelama macam malas. heee. sebab akak makin RAJIN bw..heee.. (malas lah tu kann)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen faz :)

    semoga harapan utk mencapai 1000 follower tu akan tercapai..amin..

    ReplyDelete
  5. Eh Kak Fasz tag Nurul.. nak joinnnn.... :)

    Tq Kak Fasz.. :)

    ReplyDelete
  6. dtg singgah dan follow blog ni jugak

    ReplyDelete
  7. as salam

    selamat bersegmen..wish good luck for you faz :)

    ReplyDelete
  8. salam...done follow...
    http://mamakaybee.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  9. salam,thankz follow my blog.. dtg dri segmen yg sme :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  10. Salam..=) Nice blog!^^ Hati2 dgn lelaki ini! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang same , done follow u, do follow me back :)

    ReplyDelete
  12. http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    dtg dari sini jgk..

    ReplyDelete
  13. hai dah goleng-2 sini..

    http://anafunnies.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  14. done follow dekat sini ^.^ follow Mai semule kalau belum maerahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. E'RAZ DATANG MELALUI SSEGMEN: Up Kan Followers Dengan Mendadak!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  16. dri segmen yg sama

    http://yayabunga.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  17. dtg melawat rakan blogger. salam perkenalan. kalau belum dtg blog kita, jomlaa.. kalau sudah terima kasih... =)

    ReplyDelete
  18. membalas kunjungan dari http://zzqil.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  19. dr segmen sama
    http://coretan-atieynyunie.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  20. follow sini ^^. http://zafarah.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  21. cikMAR dr segmen yg sama :)

    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  22. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  23. done follow sini :)
    hit me back
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  24. Balas kunjungan.
    Dari segmen sama

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak_1.html

    ReplyDelete
  25. Aida dari segmen yang sama.. dah follow kamu dear #679.. salam kenal dan good luck kawan :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  26. SALAM BALAS KUNJUNGAN...

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...