Thursday, November 3, 2011

Cecite Kembar ~

Dah lama giler kot aku tak update pasal CITE KEMBAR. Last aku update dah Genap 30 org.

Sekarang dah masuk orang ke-34 yg tanyakan pasal kami. 2org TM yang tanya pasal kami , sorang tu ex-roomate aku kat Kelana Jaya & yang latest Wife Boss aku. haha ~ Wife boss aku kata, muka sama, spek sama . . . . .kami kene tukar spek kot or kene sorang tak pakai spek :p

Ni gambar latest aku ngn Tini a.k.a kembar ku. Ni time Boss Belanja for my birthday!


Tahniah kepada orang ke-34 , next kita tunggu lagi 66 org baru la genap 100 orang. ngeh ngeh ~

9 comments:

  1. hehe..2 2 try pakai contect lens..tngk..ada org kate kembar ke x lgi..hehe

    ReplyDelete
  2. hartini: kalau aku pakai, semua tak kenal aku....mmg lain sgt la muka kite nnti...wakakakakaka...nnti kite amik gambar time aku kawin (time make up & pakai contact lense) and ko kawin(time make up & pakai contact lense) wakakakaka.....

    ReplyDelete
  3. sorg pakai spec hitam la senang sikit... :D

    ReplyDelete
  4. lyza: uikkkk....kejadah nyer pakai spek itam...tk nampak jalan la...:p

    ReplyDelete
  5. wahh...ramai giler dpt kembar.."-)

    ReplyDelete
  6. Azza : shomel ke? hehehehe :p

    ReplyDelete
  7. JMR: dpt kembar?hehe ni kwn sy la...:D

    ReplyDelete
  8. Kembar ek... comelnye.. nak berkenalan leh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...