Thursday, July 12, 2012

Floria Putrajaya 2012 (Part 1)

Agak lemau nak update blog. Jadi aku nak saji kan beberapa gambar yang di snap di Floria Putrajaya 2012 Sabtu yang lepas. 



Aku posing dengan bunga-bungaan . . . 



Besar sangat frame nye. . . 

Aku jadi Butterfly. Tetiba teringa cite Dejavu di Kinabalu :D

Bunga pun ada GIGI ek????

Next entry aku kongsi kan kat korang lagi gambar-gambar bunga. Kalau la aku rajin . . .  


24 comments:

  1. kecewa lagi untuk tahun ni.. tak dapat pegi.. :(

    ReplyDelete
  2. tak pnh pg lg pesta bunga mcm ni... smpai bila ya???

    ReplyDelete
    Replies
    1. 30 june - 8 julai. dah tamat dah. takpe next year dtg la. setiap tahun ada buat di putrajaya.

      Delete
  3. p siang boleh tngk bunga bnyk2..cntik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a sbb bunga masih fresh dr ladang lg..hehehe

      Delete
  4. sure wangi sangat kat sini khen
    bau fresh flowers gituew

    ReplyDelete
  5. ehhh tak jumpa plak frame besoo tu ari tu leeee

    ReplyDelete
  6. alaaa..cantiknya..tema bunga kertas kan...

    ReplyDelete
  7. acu tak sempat pegi floria tahun nie :(

    ReplyDelete
  8. wahhh..bestnya berkesempatan pergi Floria.. huuuu..jeles! haha

    ReplyDelete
  9. ambik tak gambar bunga api?

    ReplyDelete
  10. saya tiap-tiap tahun asyik miss je event ni.. hihi.. next year kena letak dalam calendar awal-awal.. =)

    ReplyDelete
  11. canteknye bila semua bunga berkumpul.. berseri2 jek..:)

    ReplyDelete
  12. cantiknye bunga2..colorful sgt..kalau tau ajak husband gie sana..;D

    ReplyDelete
  13. rugi nyer tak pg floria thn nih... dh fikir2 nk pg aritu tp blh terlupa... huhuhi... takpe2 thn dpn boleh pg...masa tu aiyan dh bsr boleh lari2...

    ReplyDelete
  14. tak ajak saya pun faz?!!! ni nak marah ni..haha

    ReplyDelete
  15. cantiknya.. bunga yg ada gigi tue.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Hurmmm....gambar gadis jual bunga ada tak ? hehehehe

    ReplyDelete
  17. hye..salam kenal..
    cantik kan bunga2 an di situ...tak bekesmpatan nk p :)

    follow sini

    ReplyDelete
  18. tahun ni tak dapat pergi.wuuuuuu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...