Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday : Nasi Goreng Gila


41 comments:

  1. gile ke nasi goreng tuh..ahahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha... makan nnti jd gila agaknye.

      Delete
  2. hahhaa....peliknya nama...xde nama lain dh ke nk bg???

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tak tahu la kat mana, ada member kasi email

      Delete
  4. Replies
    1. berani letak nama yg bikin kontroversi. hehehe makanan plak tu

      Delete
  5. heheheheh sampai begitu sekali eyk

    ReplyDelete
  6. sedap sangat sampai boleh jadi gila kot hahahah :D

    ReplyDelete
  7. tkt sy nk mkn nnt jd gile hehehe

    ReplyDelete
  8. ayoorrrkkkk....nasik goreng gile..

    ReplyDelete
  9. hahahha...tak mau makan nasi goreng ni!

    ReplyDelete
  10. eh? haha.... takut lak nak makan :D

    ReplyDelete
  11. gila? kat mana ni..ada yg berani nak cuba ke?

    ReplyDelete
  12. alamak takut nak makan..kang gila la plak...hahhaa

    ReplyDelete
  13. macam macam jenis gila dalam dunia ni..hehe

    ReplyDelete
  14. ada jugak di real punya.. ingatkan lam filem jer... hehehe
    apa yg giler tu dah try ker?

    ReplyDelete
  15. erk.. gila? xde ke nama yg lg best? sedap ke rasanya?

    ReplyDelete
  16. Mesti leps makan ramai yang gila-gila..ekekeke...

    ReplyDelete
  17. ni kat jakarta nih...nasi goreng sebenarnya

    ReplyDelete
  18. nai goreng gila?? pergh. takut nak maakan..haha

    ReplyDelete
  19. gila la..tak mau la makan nasi goreng gila ni...nama agak menakutkan..haha~

    ReplyDelete
  20. Nasi goreng gila x pernah makan, nasi goreng meletup selalu la makan...haha

    ReplyDelete
  21. eh, gerunn la namanya..haha

    ReplyDelete
  22. Hurmmm.... adakah ianya betul2x wujud.... nie mesti area umah faz nie....wakakakaka

    ReplyDelete
  23. bukan manusia je gila. nasi goreng pun dah jadi gila sekarang ni. hehehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...