Thursday, July 12, 2012

Happy Deal Genting !!!!

Peluang baik untuk mereka yang merancang nak bercuti di Genting. Ada special promotion dari iHoliday Best Deal. Jom kita tengok apa yang SPECIAL --> Cool Rates from RM68

Promotion ni sampai 31 December 2012 !!!!
Apa lagi korang tunggu, kalau nak book boleh pegi kat SINI

Aku pernah pergi sekali je Genting Highland. Pergi dengan adik beradik.
Entry nya dekat SINI
Korang mesti dah banyak kali pergi kan????





16 comments:

  1. murahnyeee!!!!..tp tgk je la...;((((

    ReplyDelete
  2. Bestnya klu dpt pergi bercuti Genting.

    ReplyDelete
  3. murahnya..bila la nk g genting ni..huhu

    ReplyDelete
  4. dulu.. genap 3 bulan usia anak-anak dah naik genting.. kali ni tak naik-naik lagi.. dah bagi hint kat en. suami tapi belum dapat kata putus lagi.. ;)

    ReplyDelete
  5. tapi mesti kene pergi weekday kan ?

    ReplyDelete
  6. salam...

    rasanya xkan sampai kot, sbb suami x suka tempat ni...

    teringin juga pergi sekali ;)

    ReplyDelete
  7. faz nak belanja saya??heh heh :P

    ReplyDelete
  8. masa bujang dulu mmg selalu g.. g dating// ehehe tp sejak ada anak ni blm pergi lg...

    ReplyDelete
  9. Jgn buat tekaan begitu..sayer langsung tak pernah pergi..

    ReplyDelete
  10. sangat murah ni..hehe cuti dah makin dekat.. #kirabudget

    ReplyDelete
  11. nak ikut..nak ikut.. hehehehe

    ReplyDelete
  12. dulu selalu lepak kat hotel genting.tido kat sito ngan member2..tapi pas dgr mcm2 citer seram kat hotel tu...hahah..da tawar hati pulak nak p... :P

    ReplyDelete
  13. ada jugak dpt email ,promo tapi skang musim ujan..tak berani nak naik atas tu..
    :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...