Thursday, December 2, 2010

Last day@ UKM

Selasa 30nov 2010, ari last aku keje kat ATMA UKM.hehe~ 10 hari je keje kat situ. Pagi selasa tu ada bengkel + farewell party 4 RA(iza, tini, kak ila & aku). Sempat la snap bbrp gambar bersama.

Sedih gak nak tinggal kan ukm.uwaaaaaaaaaaa......Pasni mulakan keje baru di KELANA JAYA. ni antara picture time kami dpt hadiah dr ATMA & dato' zawiyah:

6 comments:

  1. Nape diorang x wat farewell party utk kak yang...waaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kak yang ke ni? diorg tak sempat. ni masa projek dah nk tamat ...wat serentak 4 org

      Delete
  2. k yang ke tu..tu maksudnye dato syg kami lebh dr k yang la tu..haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...