Monday, November 18, 2013

Suprise Birthday Present !!!

Assalamualaikum ya asdiko'i , dah berapa lama aku tak update ni? Rasa cam busy je sejak dah ada baby ni. Seronok main ngn baby. Nanti aku upload gambar baby. Entry kali ni , nak cerita pasal hadiah birthday yang aku dapat minggu lepas. Sebaik sahaja (skema nye!) abis pantang, aku tetibe je tekejut. Ada orang tu sorok kan hadiah ni dekat bawah bantal sekali ngn phone aku. Lepas tu dia call konon-konon aku akan angkat la phone tu. Sekali aku tak dengar pun bunyi phone tu. Aku sedar kehadiran hadiah itu di bawah bantal sebab rasa cam pelik je bantal tu ada bonjol dek kerana hadiah tu kat bawah nye. Sekali tengok ..... taraaaaaaaaa!!!

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Menangis aku baca kad tu.
TQ kepada "Saya la Sape lagi.."

Sudi-sudikan like gambar contest my little princess,  Umaira Solehah kat link --> SINI

18 comments:

  1. Tahniah.... selamat hadiah kecik.. kalau besar dan letak bawah bantal tapi xsedar tue.. nampak sangat ada masalah :)

    ReplyDelete
  2. so romantic...bestnya.......happy belated day dear

    ReplyDelete
  3. Tahniah . HAHA , siapalah tu agaknya ? So sweet :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...