Thursday, March 27, 2014

Selamat Hari Lahir Papa Umaira

Assalamualaikum ya asdiko'i... nak update sikit.25 Mac 2014 birthday PAPA UMAIRA SOLEHAH yg ke-30~Fuhhhh dah masuk 3series!Alhamdulillah..... 

 Al-kisah aku nak suprisekan dengan kek besday yang aku beli sendiri petang 24Mac2014.Dah lama tak drive, sib baik berjaya beli dengan selamat walaupon parking fail. Dah dekat 3bulan lebih kot tak drive since naik komuter + lrt p keje.

Ingat senang nak suprise kek ni. Sampai umah terpaksa la sorok kek ni kat bilik adik dulu , takut dia buka peti ais, memang kantoi la. Kul 9 En Suami dah tetido ngn Umaira Solehah. So masukkan kek balik dalam peti.Masa tu kek macam dah cair dah.Sian kek , hehe~ Tapi memang menjadi la suprise sebab dia tak expect ada kek pon.Alhamdulillah...

Mula-mula ingat nak nyalakan api then bawa naik bilik. Tak sempat bawa naik bilik, Umaira Solehah nangis & En Suami pun bawa turun si kenit tu. So tak payah dah susah2 nak bawa kek ngn lilin dah nyala tu ke atas bilik. Panggil je ke dapur... TADAAAAAA!!!

Umaira Solehah tu asyik nak capai kek je.

Moga Allah murahkan rezeki kita sekeluarga.
Moga Allah permudahkan urusan kita sekeluarga.

Amin ya raballalamin......

10 comments:

  1. selamat hari lahir papa umaira
    semoga panjang umur dan murah rezeki

    haipp umaira tak boleh makan kek lagi. tengok je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.... sian kan umaira solehah tk leh makan kek lg. :p

      Delete
  2. epy belated birthday utk cik abg nyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak. tk update blog dah ke kak?hehe

      Delete
  3. semogah dipanjangkn umur dan dimurahkn rezeki ^^

    ReplyDelete
  4. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
    Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?
    I've been trying for a while but I never seem to get there!
    Many thanks

    My web blog; vermont seo

    ReplyDelete
  5. Everything posted was actually very reasonable. However, what about this?
    what if you added a little content? I ain't suggesting your
    content is not solid., but what if you added something that makes people desire more?

    I mean "Selamat Hari Lahir Papa Umaira" is kinda boring.
    You ought to peek at Yahoo's front page and note how they write
    article headlines to get viewers to open the links.
    You might add a related video or a related pic or two to get readers interested about
    what you've got to say. Just my opinion, it could bring your website a
    little livelier.

    Also visit my blog :: top eleven cheats

    ReplyDelete
  6. If you desire to grow your experience simply keep visiting
    this web site and be updated with the most recent news
    posted here.

    my web blog - injustice gods among us cheats

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...