Sunday, January 29, 2012

Gambar Vagina Kim Kanders Kim

Haritu aku tekejut tengok satu keyword dari blog afasz.com ni. Vagina Tembam !!! Kali ni pulak ada orang search "Gambar Vagina Kim Kanders Kim". Siapa Kim Kanders Kim ni? huhu~


Aku search entry-entry dari blog aku. Rupanya ada satu entry yang memang ada perkataan VAGINA.
Ni ha entry nye --> Kenapa Semua Wanita Perlu Pakai PB? (Sapa-sapa nak pakai PB leh contact aku) <--sempat lak Promote! :p

Ni entry aku promote PB. huhu~ padanla ada keyword VAGINA sampai ke blog aku. huhu~ 



14 comments:

  1. hehe keyword sangat memainkn peranan trafik blog kan :D

    ReplyDelete
  2. Bila leh buat appoitment dgn cik? Hehehe.. - membalas komen dari blog sy

    ReplyDelete
  3. Muhammad Saiazuan Norhalik: yup...mmg memainkan peranan penting kan..hehe~ sedar tak sedar , sy ada keyword tu plak.

    aslam: ptg ni aslam ada tak?

    ReplyDelete
  4. baru baca komen cik tatkala membalas ni.. bila masa nak boraknya..hehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha.....smlm dah jumpa tp malu malu kucing plak.hhuhu

    ReplyDelete
  6. takpe,nanti jumpa lg borak pasal benda lain lak

    ReplyDelete
  7. kemaruknye lah org yg dok search perkataan tak senonoh semata2 berhajat nak tengok sesuatu yg dia x dpt tgk kan..
    betul la sengal haha :D

    ReplyDelete
  8. hahahah...sape la yg bangang tu..search bukan2..ish2...

    ReplyDelete
  9. Dia nk tulis Kim Kardashian kot....hhahahhaha....

    ReplyDelete
  10. aslam: borak bende lain? hehe~ borak pasal farmasi la. sy pernah jd sale ass at farmasi. seronok giler keje farmasi, byk tahu pasal ubat

    ReplyDelete
  11. Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara: mmg sengal la gak. huhu~

    ~diAhOntHeblOg: tula hhuhu~ mcm2 la.

    liza: sapa kim kardasian tu. eh sian dia...:)

    ReplyDelete
  12. Errkk, boleh google utk more details....keh3...

    ReplyDelete
  13. xmau la.tkt nnti terkluar lak gambar V***** dia.opsssss

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...