Friday, April 29, 2011

Makan PIZZA lagi, opsss!!!

Semalam aku p makan pizza lagi tapi kali ni berempat. . . Aku, Tini , Lyza & Farah.huhu ~ Gerak dr ofiz ke Giant KJ kul 6pm ngn si Lyza.Time tu masih hujan lg. Sesampai je di Giant kami membeli belah sambil membawa beg laptop office. Siap ada dua tiga org yg tegur kami BUDAK SEKOLAH! Kul 7 baru kami gerak p pizza, coz farah nak buka pose.
Kali ni kami tak makan yg promotion tu. Aku & tini baru tahu ada menu ni sejak Si Farah bgtau pasal menu SENSASI DELIGHT SET ni dari website pizza hut.


* Opps lyza, sori, kite amik gambar pizza ngn tangan Lyza jerrr. . . . . :p

Kat bawah ni baru ada gambar penuh kanak-kanak ribena ni. . Tengok la gelagat kami makan pizza . . . . . . . haha~

Paling excited org yg nak buka pose tu la. . . . . Si Farah, opsss. . . . hehe ~ Selalu aku & Tini makan set pizza yg promotion tapi kali ni siap ada mushroom soup sekali so mcm kenyang sgt lak. So apa lagi , tak abis la kami makan. Apa lagi TAPAU laaa apa yg tak bis, kang membazir lak eh!


Patut nya bawak si ALFI baru habis dengan laju pizza ni. Aku nak gak tengok si Alfi ni makan 7 slice pizza dengan sekelip mata, seperti apa yang diceritakan oleh Farah & Lyza. . .Aku lak jenis tak minum air gas, minum sikit je la. . . . tak sampai separuh pon. . . huhu ~ takkan nak tapau air plak. . . . ^_*

So, agak-agak. . . . . . hari ni aku makan pizza lagi tak????Berat badan dah naik sejak asyik makan FASZ food ni. Bile nak diet balik ni TINI????

6 comments:

  1. astaga...apa nk jadi ngan korg ni...muka pon dh mcm piza...hehehhehe

    ReplyDelete
  2. eh! yeker lyza...muka kami cam piza...leper jela cmtu...

    ReplyDelete
  3. dh lama rase xmkn piza nih..teringin plak

    ReplyDelete
  4. Saya Disini: thn lepas asyik makan pizza je.hari2 plak tu..huhu~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...