Saturday, October 1, 2011

Fesyen KoreanStyle

Shizuka KoreanStyle Collection menawarkan pakaian ala-ala Korean. Selalu kalau aku Online Shopping mesti jumpa orang jual baju ala-ala KoreanStyle more on dress, t-shirt ala-ala korea tapi ni plak KoreanStyle untuk lelaki dan ada jugak untuk UNISEX. Cube tengok gambar coat/ jacket / sweater kat bawah ni :


New Korea Side Zipper Coat Gray

Yang ni Unisex~


New Single Zipper Coat Blue

memang ada style lah! Unisex juga.

New Single Zipper Sweater Red

cantik la merah ni! Unisex juga.


NEW KOREAN DOUBLE BUTTON JACKET

hitam itu menawan~macam baju RETIS!!

New Red Black Sweater

~Cantik giler design dia~

Bukan tu je, seluar ala-ala korean pon ada~ Memang rasa mcm kat KOREA la bile pakai ala-ala KOREA ni. haha!

New Korean Slim Long Trousers Gray

Smart gak suar ni, dah mcm aku plak nak beli . . . haha~

Bagi yang berminat nak dapat kan KOLEKSI SHIZUKA KOREANSTYLE ni bolehg la click pada banner di bawah (kat tepi kanan pon ada di ruangan online shopping) untuk melihat koleksi-koleksi yang ada:


Sharing is caring ^_^

4 comments:

  1. kat obersea leh arr pakai gini.. kat sini mahu banjir dgn peluh dalam tu..

    ReplyDelete
  2. tu la...tp bg student2 diorg suka beli sweater n pakai time kat kelas, sbb kelas sejuk.......

    ReplyDelete
  3. wooo ade style laaa...tp betoi laa bau banjir ketiak cm ni..bwk msok dlm mall ok kot..heheh...

    ReplyDelete
  4. pakai dlm office leh la..office yg aircond kuat hehehehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...