Tuesday, July 22, 2014

Beg Raya Umaira Solehah !!!

Assalamualaikum kawan-kawan..
Harini dah masuk berapa Ramadan ye?

Kejap je masa berlalu, dah nak raya dah. Ni nak cerita pasal beg raya Umaira Solehah.

Tadaaaaaaaa....


Beg raya ni bukan beli tp dapat free gift dr Drypers sbb jadi member club Drypers.

Cantik !! Saya suka ! Saya Suka! :)

Korang kalau nak beg free dari Drypers ni terjah SINI . Join jadi ahli and kalau masih bertuah dapat la. Kalau tak silap untuk 50 000 orang pertama yg daftar jadi ahli. huhu~

Nanti boleh la simpan duit raya Umaira Solehah dalam beg GALAS lady bird merah MAK NGAH ni ~

>_<

11 comments:

  1. beg kumpul duit raya ye umaira hihi

    ReplyDelete
  2. comelnya beg..

    klik promoted content for u :)

    ReplyDelete
  3. comel beg umaira solehah..;)

    ReplyDelete
  4. sempat lagi ke ni kalau daftar sekarang ;)

    ReplyDelete
  5. Ini kena padankan dengan kasot merah hitam... baru ngam!

    ReplyDelete
  6. comelnye bag umaira..patut la sy x dapat..kene jadi ahli dulu rupenye..hihi

    ReplyDelete
  7. Congratulations!

    You are now a Drypers Baby Club member. As one of our first 50,000 members your free, cute toddler backpack will be sent to you within 4-6 weeks. As another privilege you can already now save our unique Drypers Size-Guide on your mobile. Click here for the instructions. Meanwhile you can look forward to our welcome mails and enjoy all the other club benefits.
    Sincerely,

    Jasmine Lim

    -->heheh dptgak la kot... :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...