Wednesday, September 17, 2014

Alhamdulillah....

Assalamualaikum ... 
Lama nya rasa tak update blog. Padahal baru je beberapa minggu.
Just simple update. 


Isnin bersamaan 14 September 2014 haritu genap perkahwinan aku 2tahun. 
Alhamdulillah.. Alhamdulillah...Alhamdulillah...

Syukran ya Allah...
>_<

p/s : Tak sempat lagi nak blog walking , nanti bila free kita singgah blog korang yg  drop komen k.




24 comments:

  1. Alhamdulillah... tahniah dari kakak
    Sekejap aje dah 2 tahun rasa gambar pengantin pun masih baru kan
    Dah ada penyeri puteri yg solehah pun kan:)
    Barokallah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. tq akak... yup rasa sekejap je. anak pon dah nak setahun . :D

      Delete
  2. afaz... yang lupa singgah rumah kita...

    #imladyadie

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq allene , singgah sini, kite singgah umah awk balik k.

      Delete
  3. happy anniversary uols
    semoga kekal bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. aamiin. terima kasih fazleyatul aini. :)

      Delete
  4. Happy anniversary kak ^_^
    Alolo..rindunye kat akak kite sorang ni. Ana follow blog akak. Hari2 lalu blog akak, tgk kot2 ade entri baru. Lama betul menyepi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama ke? hehe,, last entry pasal raya tu. skrang nak raya haji plak. hehe.. busy ngn anak.

      tq singgah ismi..

      Delete
  5. happy anniversary dear.moga bahagia till jannah.amin.. =)

    ReplyDelete
  6. Olololo.... ada plan kluar dinner spesel-spesel ke?

    ReplyDelete
  7. selamat ulang tahun perkahwinan. semoga senantiasa diberkati dan diredhai :)

    ReplyDelete
  8. Loh..cepat masa berlalu, rasaacam baru je tuhari kita bergambar kat pelamin afaz berbaju kuning tu. Kan . Selamat hr ulang tahun perkahwinan.

    ReplyDelete
  9. Happy anniversary afasz..semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  10. akak pun tengah bw dengan line yg macam kura2 ni, ehee :)

    ReplyDelete
  11. happy annivesarry, moga diberkati Allah selalu :)

    ReplyDelete
  12. as salam tuan tanah.
    tahniah anda ada blog yg menarik.

    jemput jalan2
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah
    smoga bahagia milik bersama slamanya

    ReplyDelete
  14. selamat menyambut ulang tahun perkahwinan. semoga bahagia hingga ke anak cucu.

    ReplyDelete
  15. Huhu..belum terlambat lagi nak ucapkan selamat pengantin bru..semoga bahagia ke anak cucu..hehe

    ReplyDelete
  16. Happy anniversary... moga jodoh kekal till jannah

    ReplyDelete
  17. Happy anniversarry..semoga berbahagia bersama keluarga tersayang hingga ke syurga firdaus..amin :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...