Tuesday, August 26, 2014

Gambar Raya Lagi....

Assalamualaikum ya asdiko'i...
Pejam celik pejam celik, Syawal berakhir. Eh! Hari ni la last Syawal. Aku nak juga update lagi pasal raya. hehe~ Jom tengok gambar raya (bukan 1 Syawal) ni masa 6 Syawal 1435 H kalau tak silap. Kami berkumpul untuk bergambar then terus p beraya rumah saudara kami di K.L. Baju ni kami buat untuk kenduri abg aku nanti, tp pakai je la tuk raya dulu .. hehe.. JIMAT! Layannnnnn....

Gambar Formal

Freestyle
Tengok la freestyle Umaira Solehah tu... :D

Freestyle lagi...

Formal balik..

Gegirl jeee...
Ha baru nampak baju Peplum si kecik tu. 

Boboy + Umaira Solehah

Tok Pa, Nek Ma & Umaira Solehah 
Takde mood nak senyum... penat posing la tu... 

Mama Long , Papa Long & Umaira Solehah...
Manja sungguh posing Papa Long ngn Umaira Solehah tu.. :P

Mama , Papa & Umaira Solehah
Yang ni dia senyum sebab masa ni gambar pertama yg di snap. hehe~

Umaira Solehah with Cik Tin & Cik Su Ucukkkk...
Macam kembar kan mereka berdua ni....

Umaira Solehah with Ayoh Ngoh.. 
Tahun depan, in sha Allah Mok Ngoh teman kat sebelah tu.. :D

Fuhhh...byk plak aku tepek gambo. Ikutkan nak tepek lagi tp tak sempat. My little princess dah ngamuk nak nenen. oo ini post aku taip malam2 & autopost. Senang hihi....

Daaa....


29 comments:

  1. cantiknya baju ni... sedondon semuanya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. baju tuk kenduri abg bln 10 ni.

      Delete
  2. wahhhh cantik nyer smua gmbr... mmg menjadi sgt, bole cuci letak d dinding ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. skrang tk cuci lg. tkde masa. simpan dlm pc dulu.

      Delete
  3. Background tu dah macam pelaminlah kakak tengok
    Tambah comel tengok anakanda Humairah yg semakin bijak berposing. Senyum dia tu yg tak boleh tahan tengok. Kalaulah dekat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dekat leh akak datang beraya , dpt la bekenalan ek. hehe.

      Delete
  4. All sporting... Nice picture la afasz.. hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu~ paling sporting umaira solehah la. hehe. tq singgah eyja.

      Delete
  5. ceria..
    mcm ambik kt studio dh..

    ReplyDelete
  6. wahhhh mmg cantik baju semua..sedondonnn..

    ReplyDelete
  7. Boria raya..! Hehehe. Umaira macam tak larat nak posing je. Tu yg x fokus. Byk freestyle. Gambar yg first tu cantik senyuman umaira. :D i likeee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. umaira solehah penat tunggu, nak prepare tpt pon dh berejam sbb de masalah sikit ngn kamera tu. huhu

      mmg boria. !!

      Delete
  8. layan solo dulu yer...next year...kasi tambah yer..hehheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha Allah. kalau ada rezeki .. mmg nak tmbah la. aamiin. tq doakan kite.

      Delete
  9. cantik tema color baju tuh,,,. ngn si kecik sekali baju sedondon... lawo

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg beli kain ela tuk sedondon. hehe.. akak apa url akak? tk jumpa?

      Delete
  10. what a beautiful family mashaaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. kak apa url blog akak ek?

      Delete
  11. Ada srg je dak cenonet. Jdk perhatian la ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha a.. dak cinonet tu la buat semua terindu rindu kalau tkde.

      Delete
  12. kejap je waktu berlalu... dah nak raya haji... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. masih bernafas.... ha a dah nak raya haji dah lg beberapa minggu.

      Delete
    2. Kak, dah jumpa ke penapis air? Sya rekomen Elken.sya pun gn Elken jg.mmg terbaik kak..akak nak bisnes dlm Elken pun ok skrg. Utk side income..kalo akak berminat, bole hubungi sya 0195030052

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...