Wednesday, December 19, 2012

Butterhead Juice @ Cactus Valley , Cameron Highland

Assalamualaikum kawan-kawan. Korang lunch apa harini? Tekak aku rasa macam nak makan bihun sup la. hehe~ Dah lama aku tak update entry makanan or minuman. Harini aku nak update satu minuman yang first time aku minum. Sangat berkhasiat  . . . . tengok gambar ni  . . 

BUTTERHEAD JUICE
Nampak macam Epal Juice kan . . .
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



Ha sayur ni la. Masa aku minum ni, rasa dia OKla. Kalau bau minuman ni rasa cam tak selera sangat. Kuat bau dia. Tapi bila minum  . . yummy . . .  Leh masuk kat tekak aku sebab aku penggemar sayuran. Kalau air macam rasa UBAT contoh air RED BULL, LIVITA, 100 Plus, Sprite memang aku tak leh nak masuk banyak dalam tekak. Rasa ubat >_<

Time makan-makan kat Cameron ni, En Suami beli air strawberi, terus diserbu anak saudara, SEMUA berebut nak. Bila beli air BUTTERHEAD ni, semua tak mau. hehe~

Cerita di CAMERON HIGHLAND :



23 comments:

  1. mcm epal juices plak..aritu dya g cameron xtry plak minuman ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau epal sedap. ni butterhead. sedap gak bg sy, tp epal lagi sedap la :D

      Delete
  2. kalau sayur boleh lagi klu sayur buat jus tak boleh masuk la..hehhee

    ReplyDelete
  3. butterhead ni selalu saya makan bila makan garden salad. tak pernah terpikir pulak diorang buat jus. next time nak cuba la :))

    ReplyDelete
  4. tak brapa jelas lah gambar tuh dik, yg mcm kobis tu ke? akak nih air karot pun tak telan ini kan pulak syr gitu heheheh....

    ReplyDelete
  5. Faz memang boleh jadi seorang VEGETARIAN TEGAR yea....

    ReplyDelete
  6. adeh..saya bukan penggemar sayuran..hahahahaha

    ReplyDelete
  7. tak pernah rasa..
    untung la tak de sapa yang rebut...hahah

    ReplyDelete
  8. perghhhhhhhhhhhhhh mintak sikittt hehehe

    ReplyDelete
  9. saya pun baru balik dr cameron minggu lepas la tapi...hehe.. kalau g minggu ni boleh jumpe akak kat sane kn :)

    ReplyDelete
  10. Apsal saya pi Cameron tak jumpa pun minuman ni? huhuhu..

    P.s : Jemput join My Happy Moments Contest

    ReplyDelete
  11. sayur??...mesti saye nadot tak minat kot sebab x makan sayur...tp dah blender, mungkin ok sket.. ke? huhuhu

    ReplyDelete
  12. Mak aih! Jus sayur la ni ek?
    Errr, xleh masuk kot kat tekak saya..huhu

    ReplyDelete
  13. minum sayurpun sedap...
    dah gi CHler ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...