Monday, December 3, 2012

Salad Bar @ Cactus Valley, Cameron Highland

Assamualaikum  . . . korang makan apa lunch ni? Sememangnya korang cari nasi berlauk la kan. Baru la kenyang. hehe~ Jom layan ala-ala vegetarian. Makan salad di waktu LUNCH. Ada BRAN??? Anyway, ni salad yang aku makan masa di Cactus Valley , Cameron Highland. Ayah mertua aku punya. Aku makan la sikit-sikit. 

Pelbagai jenis salad ada. Strawberi pun ada tau. Sedap la plak. 


Self service ok. 

Mesti boleh slim kan kalau makan salad hari-hari. 
Hmmmmm . . . .  :D

Cerita di CAMERON HIGHLAND :







21 comments:

  1. NYUM NYUM SEDAPNYA SALAD..
    MAKAN PULAK FRESH2 CAMTU..NYUM NYUM

    ReplyDelete
  2. kalau mkn tiap2 ari mmg slim la...sesuai sape nak diet...

    ReplyDelete
  3. Hurmmm... sesuai sangat kalau nak diet tapi kena kurang mayonis or thousand island tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a tp tk sedap plak kalau kurang kan :D

      Delete
  4. Belum petang perut minta isi lagik... Nampak sedap jekan. Sayur kat sana fresh.

    ReplyDelete
  5. menu diet yang bagus ni...hehehee..

    ReplyDelete
  6. Salad makan dgn thousand island/mayonis memang mantopslah...

    ReplyDelete
  7. terliur betul ngan salad tu....

    ReplyDelete
  8. mesti fresh giler lah.. kriup kriup bunyinya

    ReplyDelete
  9. Salad hari2...?

    pakan pagi, sebelom tengahari pon dah lapar...

    ReplyDelete
  10. sedapnyer..
    owhh..ade kedai salad khas ye..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah cuba makan sana walau beberapa kali ke sana...enmm
    Kena cuba ni

    ReplyDelete
  12. wah... nak kena cuba jugak ni.. nampak sedap dan menarik tu

    ReplyDelete
  13. sedapnya :D
    baru planning nak ke ch:D

    ReplyDelete
  14. waa... kita pun makan salad jugak kat sini hari Jumaat lepas ngan air stoberi

    best kan

    ReplyDelete
  15. salad pun saladlah. sedapp apaaaa...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...