Thursday, December 20, 2012

Kea Farm @ Cameron Highland

Assalamualaikum ya asdiko'i. Hari ni lambat sikit aku update blog. Selalu aku buat auto post. Hari ni punya tak sempat la. Tak tahu nak update apa. Banyak cerita dah basi dah. Ni cerita bulan November haritu, Aku pergi Cameron Highland dengan family mertua aku. Seronok & nak pergi lagi! Jom layan gambar di KEA FARM CAMERON HIGHLAND

Teh Strawberi - 2 kotak RM9 
Family aku bukan penggemar Teh Strawberi , oleh itu aku tak beli pun :)

Di tulis di situ BANTAL RM8
Murano . . .

Jagung memang banyak. Kakak Ipar ku borong haritu untuk direbus. Sedap !

Jalan-jalan ternampak benda ni. Ingat kan ulat ke apa ke. hehe~

Bantal besar. Tak sure la harga dia. Tak tanya pun sebab tak mau beli pun :)

Bantal Strawberi tu RM14. Kalau kat PASAR MALAM BRINCHANG RM15. Beza singgit je :)

Bunga-bungan pun ada. 

Strawberi - 2 bekas RM10
Yummy . .. 

Next time nak pergi lagi Cameron Highland :)
InsyaAllah >_<

Cerita di CAMERON HIGHLAND :



30 comments:

  1. CH memang best, even p banyak kali pun tak boring..

    KEA Farm syurga beli belah :D

    ReplyDelete
  2. teringin nak pi CH lagi...kalo pegi kena bwk duit byk le..byk sgt pic yg tunjuk barang yg bole aku beli fasz...

    ReplyDelete
  3. seronoknya..rasa nak pergi lagi...

    ReplyDelete
  4. Baru pegi CH tengah tahun hari tu... CH ni memang best tapi selalu jem kalau time cuti2 ni..

    Singgah sambil folo..

    ReplyDelete
  5. tmpt wajib singgah kat gie CH..hehe..

    ReplyDelete
  6. Kita rasa rugi plak x beli bantal stroberi tuu....kalau x, leh letak depan tv...huhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite tak minat bantal2 mcm tu. nnti bebulu

      Delete
  7. Ala xbuat entry pasal ch lg ke? Nk stadi ni, hehe...mggu ni nk p ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. entry CH ada dah update. tp tk byk . sbb tk sempat nak jalan sgt aritu :)

      Delete
  8. Sebenarnye bosan datang CH.. Tak tahu kenapa, mungkin salah lokasi kot.

    Masih dok fikir nak honeymoon dekat mana nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kira bukan honeymoon. honeymoon bagi sy , hari-hari :)

      CH ni sy pergi bercuti dengan family mertua. sponsered by abg ipar n kakak ipar .....

      yg pulau tioman plak sponsered by pakcik. :D

      alhamdulillah .... tak plan g honeymoon mana-mana pon . tup tup ada org sponsered. so grab jela :D

      Delete
  9. Best kan CH, sejuk.. selesa...tapi orang ramai sangat.. sesak/jem jalan.. tu yg spoil sikit...

    ReplyDelete
  10. akak baru gi smlm..mmg best je gi ch..selalu2 pun takpe :)

    ReplyDelete
  11. follow me back

    http://yusrasuperstar.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. akak yg tak sbr nk gi CH, akak nk tunggu setel aiyan nyer checkup kt ijn bln 4 baru nk pg sana, n pastikan dia dh pandai jln dh hehehe...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. hehehe saja je tulis camtu. ikut maharaja lawak mega.. MURAH NO

      Delete
  14. tag afasz.
    http://wanaowen.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

    ReplyDelete
  15. entah bila la sy nak sampai sini..

    asal nak pergi..ada je halangan..huhu.. :)

    ReplyDelete
  16. wuahhh bestnye strawbery tu!!! murahnye...nampak fresh lg tu~

    ReplyDelete
  17. kiranya banyak kali gak saya gi sana ni. tak tahu bila nak gi lagi..

    ReplyDelete
  18. Huk3.... Belum sampai lg kat cameron ni. Harap2 perancangan tuk g thn dpn tercapai....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...