Thursday, November 22, 2012

Cactus @ Cameron Highland

Assalamualaikum ya asdiko'ii. Harini aku ambil masa nak update dek kerana blog aku dah exceed limit untuk masukkan gambar. huhu~ Ada sapa-sapa tahu solution nya? Ni pun dapat sebab aku dah compress kan gambar. So kualiti gambar dah tak sama ngn original tapi aku update je. Nak share gambar Cactus yang aku ambil masa g Honeymoon (honeymoon dengan keluarga belah En Suami skali.) Honeymoon ker???? Ala kira honeymoon jela. . .Hari-hari pun honeymoon :)

Orang lain pergi Cameron Highland banyak amik gambar Strawberi, aku banyak amik gambar Cactus. hehe~

















Aku first time pergi melawat Cameron Highland. Series! Tak puas la. Nak pegi lagi. Dah la time aku pergi asyik hujan je. huhu~ Takpe next time aku plan nak pergi lagi. InsyaAllah. Tag : En Suami 



Cerita di CAMERON HIGHLAND :

37 comments:

  1. hari tu kat group KKA doc faizie ada letak link camana nk buat klau exceed limit...ce cari tgk..

    best honeymoon!! rasa nk pergi lg...hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. er.. ok nnti nk tanya kka doc faizie tu

      Delete
  2. kak munna pun baru sekali je sampai sana... mmg tak puas rasanya

    ReplyDelete
  3. saya sampai sekarang musykil, kenapa kat CH sibuk jual kaktus, sedangkan kaktus ni tumbuhan gurun/cuaca panas...hahahaha

    Kenapa ramai sgt blogger yg exceed limit gambar dlm minggu ni kan? Termasuk awak, dah 6 org yg exceed limit...

    Cuba tgk komen saya kat blog Ija ni..
    http://ijahans.blogspot.com/2012/11/kenapa.html#comment-form

    Kat FB group KKA pun, saya ada bagi link

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq doc... aritu dah jadi . tp dah ok. skrang jd balik

      Delete
  4. haah..tengok ramai jugak blogger update kata exceed limit..haih..jangan la benda ni berjangkit pulak kan..kalau jangkit kat saya mesti penin..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm penyakit berjangkit plak.. dak office sy pon kene.. huhu

      Delete
  5. cactus rumah lin da mati.. :D gara2 pemalas nak jaga.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene rajin jaga.... kalau kat cameron sng la sikit nk jg

      Delete
  6. kaktus comel walaupun xde bunga..sbb dia kecik molek terus jadi comelll :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi saila ..pengantin baru...woooo

      comell

      Delete
  7. Kita pon ada byk gmbr kaktus haritu....exceed limit lg ke..?? ishh pelik jgk tuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite baru perasan , byk gambar cactus n sayr. setor beri tak byk sgt

      Delete
  8. waa kemain banyak kektusnyertu saya suka yang kecik comel...

    ReplyDelete
  9. lama tak mai sini..bz..huhuhu

    sy pon dh lama x ke CH..dulu masa lawatan ms belajar menengah dulu jek..huhu
    in shaa Allah..kalo ade rezeki sampai la..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon plan nk g lagi. next time la plan lain

      Delete
  10. penah jugak nak beli..tp mesti kejap je rupe cactus tu cantik..hehhe

    ReplyDelete
  11. Cantiknya.. suka yg ade warna pink tu.. :)

    ReplyDelete
  12. cantik..tp awas di pegang...

    kt blog lya ade tutorial utk upload pic bila melebihi had.. klo baca entri lya hari ni, kat last entri ade lya mention psl ni..

    ReplyDelete
  13. Baru je balik dari Cameron Higland semalam... Tapi pergi balik hari je... Semalam pergi cuaca tak berapa sejuk la...

    ReplyDelete
  14. akak pun plan nk pg CH lg, dulu pg ber2 kali nih nk pegi ber5 termsk aiyan n 2 adik akak... tiap kali pg CH msti nk beli kaktus nyer...

    akak pun smlm ada masalh limit gambar dh pnh tp nsb ada kwn tlg, akak bt akaun gmail baru n pastu tukar kt setting blog, dh selamat dh

    ReplyDelete
  15. Cantik gak tengok kaktus ada bunga yea.... tapi yang penting honeymoon ngan famili bilik asing-asing kan... hik3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestila bilik asing.. duk apartment la. :D

      Delete
  16. Cantiknya...kalau ada depan mata ni sure borong banyak punya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...