Monday, June 20, 2011

Trip to Teluk Intan

Hari sabtu bersamaan 18 Jun 2011, kami ke Teluk Intan untuk operasi mengantor pengantin ke Teluk Intan. Majlis berlangsung di Dewan Hotel Angsoka, Teluk Intan. Kami bertolak seawal jam 8:51pg dr rumah kami ke RnR Sungai Buluh.Sebelum bergerak kami pon posing la dulu.Nak test kamera PINJAM.huhu~ ^_^


Jam 9:21pg kami sampai di RnR Sungai Buluh & behenti untuk bersarapan dengan juadah-juadah seperti meehoo goreng, sandwich, sardin roll, kuih-muih, air oren dll. Abg aku snap bbrpa gambar di kala kejadian:

Jam 12:23tgh hari, kami sampai di Masjid Daerah Sultan Idris II. Pengantin & semua rombongan berkumpul & akan bergerak bersama ke tempat majlis. Ni la aksi2 pengantin berjumpa ngn sanak saudara, bagai kan hari raya.eh! raya lg beberapa bulan je<---tetibe, tak sabar nak raya. . . :p

Sampai di sini sahaja post kali ni, boss nampak plak nnti aktiviti aku di office. huhu~Jumpa lagi di lain post.TaTa :D

2 comments:

  1. mmg seronok, siap berkelah sebelom gerak ke teluk intan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...