Wednesday, October 23, 2013

Afasz is back!!!

Assalamualaikum ya asdiko'i. Lama gila aku tak update blog. Last update 23 Januari 2013, harini 23 Oktober 2013... fuhh lepas 9 bulan baru aku rasa rindu nak berblogging. hehe~ 

Afasz is back!!!


Bagi yang mengenali aku, mesti korang tahu perkembangan terbaru aku dari facebook. Bagi yang tak de dalam list fren aku di FB mesti tertanya-tanya nape aku tak berblogging lama. hehe~ Actually ni semua sebab PEMBAWAKAN BABY. .... Masa mula aku mengandung,, aku dah mula rasa malas nak mengadap laptop or ipad or apa-apa la. Tu yang malas nak blogging dah. huhu~ Ingat kan bila dah masuk 2nd trimester or 3rd trimester ada la rasa nak blogging, tapi rasa malas plak melanda. Memang masa aku pregnant semua aku malas, nak p keje pon kekadang malas tau. huhu~

Alhamdulillah, harini ada gak rasa nak update blog. Rindu nak blogging. Tak tahu la lepas ni sekerap mana aku leh update blog. Kalau sempat leh la aku BW blog kekawan ye. 

Tunggu for next entry... kalau la ada .. insyaAllah ada. :)

Kalau korang sudi like la page AFASZ kat SINI <--

40 comments:

  1. Selamat kembali ke dunia blogger. :)

    ReplyDelete
  2. ptt lah lama menghilangkan diri, jgn la hilangkan diri lama2 dik... tak syok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum kak, 9 bulan baru datang balik mood nak blogging. :)

      tq singgah.

      Delete
  3. Replies
    1. assalamualaikum anum,

      tq singgah.. :)

      Delete
  4. Wahhhhh...lama tak nampak. Lepas ni kena rajin2 update ramai yg dok rindu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum kak .

      ramai ke yg rindu. hehe :D

      Delete
  5. As salam, welcome back... hihik.. mesti banyak story bary kan.. ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum eyja.

      hehe.. kalau sempat aku update la . ko pon dah rajin blogging kan skrang? kalah aku !

      Delete
  6. patut la dh lama x nmpk awk..pembawak baby rupanya :) takpe2,kalau rajin update lah ye..lama x tegur2 mcm duluuuu2..hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq saila singggah blog sy :D

      rindu awak gak. hehe

      Delete
  7. tahniah...welcome back to the arena..hehe

    ReplyDelete
  8. welcome back fasz...hehehe..nnt byk2 up entry umaira comel okayh...;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq falsya, kalau sempat leh la update blog slalu.

      Delete
  9. wah lamanya menyepi ye. tau2 dah ada baby hehe tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni semua sbb pembawakan budak, dia tk suka ngadap screen . time keje pon mmg tk suka ngdap screen.

      Delete
  10. patut lah... heheheh.... (^_^)V

    ReplyDelete
  11. hehe jangan hanya kembali dengan satu entry je e..hehe

    ReplyDelete
  12. Ini simptom biasa, cuma harapnya malas itu tak terbawa-bawa kepada baby.

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga anak sy akan jadi anak yg rajin, amin :D

      Delete
  13. Haaaa... kena rajin rajin la pasni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah kalau diberi kelapangan masa tuk update blog.

      Delete
  14. assalamualaikum Afaz, ceria bersama keluarga.. tertanya2 jugak tp mcm dah tau plk maslahnya sblm ni.. selamat kembali blogging.

    kalau lupa link blog pcl , ni sy ingatkan hihi ~ www.nazlee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. sy masih ingat la blog nazlee. hehe..

      tq doakan sy dan keluarga, :D

      Delete
  15. Bagus la dah comeback... belambak post entry yang past HUTANG NAK BACA kat blog abang kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela dah dekat 9 bulan tk masuk. nnti kalau sempat sy singgah le.jd pengomen tegar semula,

      Delete
  16. Replies
    1. alhamdulillah dah ada mood blogging semula

      Delete
  17. smpai x jumpe pintu blog ko ni...bnyk sarang labah2...hehehe :P welcome back!!...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...