Tuesday, October 29, 2013

Selamat Hari Jadi Mama Umaira a.k.a Afasz

Assalamualaikum ya asdiko'i. Entry ni aku taip jam 3.01pg di kala anak ku, Umaira Solehah dah tidur. Harini genap la umur aku 28 tahun. Alhamdulillah Allah panjangkan umurku. 

Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah......

Tahun lepas sambut bersama suami. Dapat suprise kek dari En Suami , ada aku ceritakan dalam entry kat SINI. Terliur plak tengok kek cekelat tu !!! Tekak ni memang rasa nak makan kek, tapi cam nak CHEESE kek Secret Recepi la.hehe~ Harini dah hari ke-37 aku berpantang. Lagi 6 hari leh la nak celebrate makan kek yang diidamkan. :D

*gambar tahun lepas dalam entry SINI. Masa ni baru kawin sebulan lebih, inai pun ada lagi tu.

Tahun ni dapat sambut hari lahirku bersama anakku, Umaira Solehah yang dah masuk 37hari. Alhamdulillah , syukur kepada Allah atas anugerah terindah yang Allah kurniakan kepada aku dan En Suami.

*Bila aku tengok dan baca komen dari entry tahun lepas, semua komen tu rasanya macam satu doa buatku dan En Suami. Allah rezekikan kami anak. Alhamdulillah. Tq pada semua yang mendoakann kami.

TQ pada kawan-kawan yang sudi baca blog ni, kalau sempat akan balas kunjung ke blog korang k. Jangan lupa tinggal kan link blog :)

25 comments:

  1. As salam,
    Happy besday mama afasz. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan menjadi ibu mithali. Insyaallah

    ReplyDelete
  2. Assalam..Happy bezday dear..moga diberkati ALLAH..ooo dh 37hari..count a day utk lepas pantang dh yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq fyzz ,,, ye dah nak abis pantang dah, tk sabar dah ni , :D

      Delete
  3. Happy birthday Afasz. Kakak rasa macam dah lama tak ada N3 atau kakak yg tak terjumpa.
    Kira tahun pertama celebrate birthday sebagai mama ye Afasz.. Tunjuklah baby kakak belum pernah tengok lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak zakie, sy mmg dah lama tk update blog. ni baru je update semula :D

      nnti sy upload gambar baby ye. :D

      Delete
  4. selamat hari lahir afasz :) alhamdulillah,thn lepas sambut berdua, thn ni sambut bertiga :)
    semoga kekal bahagia bersama keluarga tercinta hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  5. Happy bufday Afasz. Tahniah dapat baby...lama menghilang tetiba dah bertiga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak jun. hehe... alhamdulillah:D

      Delete
  6. dua khabar gembira kat afasz. tahniah dan selamat hari jadi. hehe

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir afasz...lama nye x kesini,,,dlu nak cuba masuk xdpt..da ade baby pon..tahniah both of u...

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir dik.... kejap2 lg abis pantang lah tu... nnti letak la gambar bby kt blog.. tingin akak nk tgk si cantik manis tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak. nnti sy upload gambar baby k. :D

      Delete
  9. Salam ukhuwah dari bunda...selamat hari jadi....

    ReplyDelete
  10. lepas nie dah boleh start citer pasal ala-ala parenting blogger laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog ni tak tahu la leh update berapa kerap. hihi.. tp kalau dah mula keje nnti rasanya leh ko nak update, kalau dlm pantang ni, skali skala leh ngdap laptop.... hehe..

      Delete
  11. punye lama tuan tanah tak update.. punye lama x singgah dah bersalin rupenya .. tahniah nya.. happy bestday...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...