Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday : Pinky Army



48 comments:

  1. Dia dah suruh en abang dia pakai lepas tu dia kata askarlah pulak..

    ReplyDelete
  2. amboi..pink army...bole tahan nih..

    ReplyDelete
  3. Muka abg din pasrah + redha je tuu...haha

    ReplyDelete
  4. hehehehe..kalau lah ade abg ashkar yg jadi gini betul2, mmg sebelum perang bantai gelak dulu...hehehe

    ReplyDelete
  5. haha muka kesian jeh . :D

    ReplyDelete
  6. yang penting tetap army walaupun pink.hahaha

    ReplyDelete
  7. waaaahhhhh.... comelnyaa... pinky!!!

    ReplyDelete
  8. askar yang comel nie...hehehe
    lama tak komen sinie...
    maklum la dah lama tak berblogging sibuk dengan belajar

    ReplyDelete
  9. nape pndang bawah x pndang camera? malu ke?

    ReplyDelete
  10. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum, banyak perkongsian disini. Jom ke blog saya pula dan follow ye :D

    ReplyDelete
  14. nie pinky2 pon mesti kuat nie..kan...:-)

    ReplyDelete
  15. salam,
    apa khabar?
    sihat x?
    hrp semuanya sihat dan bahagia selalu..

    ReplyDelete
  16. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  17. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  18. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  19. salam kenal..polow sini jugak. suwettt nya army tu.

    ReplyDelete
  20. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  21. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  22. hahaha. comel tak kak ton???hehehe

    ReplyDelete
  23. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  24. hahahah selamat berjuang di medan perang ye en army hehehehee

    sorry Fasz lama benar k sha x jenguk blog Fasz ni........

    ReplyDelete
  25. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  26. I was very happy to uncover this site. I wanted to thank you
    for ones time for this fantastic read!! I definitely liked every little bit of
    it and I have you saved as a favorite to look at new things in
    your blog. I wanted to tell you, I bookmarked Blogger: afasz.
    com at Reddit so my friends can learn from it as well.

    May I also reveal a word of advice. Obtaining brilliant video
    marketing could possibly be very tricky. I find it most effective to talk to a a Probate Attorney San
    Diego. Our crew of Probate Attorney in San Diego are here to assist with all your legal necessities.



    my webpage ... San Diego Estate Planning Attorneys

    ReplyDelete
  27. Gila la.. dah bersawang dah blog nie

    ReplyDelete
  28. Done follow sini no.794,
    Jom follow teman lak.. leh kita berkongsi cerita, kunjung mengunjung pasni kan.. heee..
    Salam kenal buat owner blog..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. nice blog dear..blogwalking...http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...