Wednesday, October 31, 2012

Selamat Hari Lahir Afasz

Assalamualaikum ya asdiko'ii  . .  semalam aku dapat kejutan dari En Suami tersayang <--eh En Suami dah ada blog tapi tak update-update. Busy keje :D

Selamat Hari Lahir Mama Nor a.k.a Afasz
Mama Nor ni nama panggilan aku dalam keluarga belah En Suami. Anak-anak sedara En Suami panggil papa In, jadi aku mama Nor la. ngeh-ngeh.

Hari jadi aku 29 Oktober. 28 Oktober En Suami belanja aku makan kat D'One Steak, Bandar Baru Bangi kat entry SINI. 30 Oktober dapat kek plak. Pasni ???hehe~ 

Aksi potong kek semalam. Susah betul En Suami nak bergambar. Ada je yang slag. Tengah belek iklan domino's pizza. huhu~

Terima kasih abg belikan kek cekelat. 
Moga murah rezeki kita sekeluarga , diberi kesihatan , dikurniakan zuriat dan bahagia hingga akhir hayat. 
Amin ya rabbalalamin. 

p/s: Lunch ni BOSS nak belanja makan sempena birthday aku. Mesti ada kek lagi & maybe ada kejutan untuk aku & officemate aku yang lain, insyaAllah . . . . .
:)






34 comments:

  1. Selamat hari Jadi Kak Fasz.. Moga cepat cepat dapat baby yg comel2... :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir Faz..lepas ni mungkin dpt hadia pulak la...
    hehehe...bos mmg selalu belanja mkn kan..agak2 mkn di mkn pulak kali ni kan?..

    ReplyDelete
  3. happy besday..wah kek cokelat lagi

    ReplyDelete
  4. ontjoubi omedetou uols sayammmm
    sedapnyer tgk cake uols tue

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir afasz
    moga panjang umur, murah rezeki dan diberikan kesihatan yg baik

    ReplyDelete
  6. hepi besday mama Nor
    moga panjang umur dan murah rezeki selalu

    sedap kek tu yummmm

    ReplyDelete
  7. lepas ni din bg adiah 9bulan xdtg bulan...insyaAllah..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahahahhaa...lawak la k.tini neehhhhh.....

      Delete
  8. Happy birthday yer...semoga cpt2 dikurniakan zuriat :)

    ReplyDelete
  9. Masa inilah dapat makan kek puas-puas Fasz. Sana-sini ada yg belikan.
    Selamat ulangtahun kelahiran..

    ReplyDelete
  10. happy birthday Afasz,semoga pjg umur,murah rezeki dan berbahagia disamping suami :))

    ReplyDelete
  11. Selamat Ulang Tahun.. moga tahun depan ada si kecil yang comel..

    ReplyDelete
  12. hepi belated birthday...
    salam ukhuwah~

    ReplyDelete
  13. hepi belated birthday mama nor.hehehe

    ReplyDelete
  14. doa2 la dpt bonus.. sedih nie kalo bonus takde..uhuhuu

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir afasz... semoga cpt2 jd mama nor ek...

    bestnyer murah rezeki yek...

    ReplyDelete
  16. Happy birthday fasz..sedapnye kek..;)

    ReplyDelete
  17. happy birthday ...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.... cantik kek coklat tu

    ReplyDelete
  18. Happy belated birthday afasz... lepas ni dapat hadiah gelang emas pulak dari suami... ho ho ho...

    ReplyDelete
  19. Happy Belated Birthday Mama Nor :)

    ReplyDelete
  20. hepy birthday ye moga terus bahagia !

    ReplyDelete
  21. time malam mesti dapat hadiah special kan... ekekekekeke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...