Friday, January 10, 2014

Mug Kit Kat

Assalamualaikum ya asdiko'i...

Haritu En Suami belikan coklat favourite kite. huhu~
Dapat free 1 mug !!!

Besar mug tu, leh makan MAGGI dalam tu. wahahaha~

Promosi sah sehingga 12 Jan 2014 kat GIANT..kat shopping complex lain tak tau la...

ngeh-ngeh... dah mcm promote plak... wahaha :P
daa....

14 comments:

  1. Comeynyaaa....leh makan koko crunch kat opis.... :D

    ReplyDelete
  2. waaaa bestnyer... akak nk cari jugak lah

    ReplyDelete
  3. Saya pun ada dapat tapi bukan mug punya tapi cawan yang tinggu punya. Suka dengan designnya. Lawa

    ReplyDelete
  4. Itulah daya penarik orang nak membeli... FREE GIFT kan....

    ReplyDelete
  5. eh lawo juga mug kitkat nih :)

    ReplyDelete
  6. sy beli kat AEON tapi malangnya lupa nak ambik...xde rezeki

    ReplyDelete

  7. Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
    buat anak-anak kakak yang mau belajar

    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  8. ada lagi ke promosi ni ye...iklan kat TV masih ada je...nak kumpul la mug2 ni...hee

    ReplyDelete
  9. nk beli jg aritu kt JJ tp pastu da x igt hehehe

    ReplyDelete
  10. Cantik Mug KitKat ni, besar puas minum :)
    Nanti nak kena beli KitKat la :D

    ReplyDelete
  11. cantik... sempat lagi nk pegi beli kitkat ni... :D

    ReplyDelete
  12. weh aku borong siot.. kat aku dah ada 6 mug.. nih nak borong lagi.. hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...