Tuesday, August 19, 2014

First Raya Bersama Mertua @ Seremban

Assalamualaikum korang...
Baru la sempat update. Anak dah tidur, kite kasi update n buat autopost. :)

Nak update gambar first raya. Tahun ni kan first year aku beraya rumah mertua di SEREMBAN. Tahun lepas belah parents aku. Jom tengok gambar :

Tahun ni raya meriah. Style terkini, amik gambar pakai monopod! Baru la up to date!
Actually , aku bawa kamera digital tp lupa bawa tripod. So tak pakai sangat la kamera tu. huhu~

Meriah kan.. ada family BIRU, family HITAM , family GOLD ...

Atok & Nenek bersama cucunda.... 


Alhamdulillah, tahun ni beraya bertiga. Tahun lepas pon bertiga tp Umaira Solehah dlm peyuttttt 8bulan lebih kot...

Kasi suap la dia nasi impit ngn sup. Terliur tengok org makan. 
Aku plak lupa bawa bib dia. Pakai tisu la, kang comot kene baju raya. hehe~

Ni masa beraya rumah ke-2.Dah ngantuk. Penangan makan nasi impit kot.Si Papa tu belakon je tu.. :P

Muka baru bangun tidur. Umah ke-3 @ JELEBU, N9

Aku & Kakak Anje. Cantik kecik-kecik dah pakai shawl~

Actually byk je gambar, tp yg ni jela aku tepek. Kang exceed limit baru tauuuuu (sebenarnye malas nak pilih gambar, byk benorrrrr)

OK, nanti pas ni update gambar raya di umah parents aku plak (kalau rajin)




23 comments:

  1. hi...umaira pkai peplum eyh....comeyy....beghaye kek jolobu..jd gadis jolobu ler...heheheh ^_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. umaira solehah jadi GADIS jolobu la kan.. hehe

      Delete
  2. wahhhh comey nyer anak dara tu nak berikat dua rambut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sepatutnye nak pakai kan dia tudung, tapi dia enggan membuat begitu.

      Delete
  3. alhamdulillah, meriah raya faz:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. first raya aidilfitri bersama my little princess n bersama mertua n ipar duai

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah.. meriah di seremban

      Delete
  5. Si comel Humaira dah kepenatan beraya. Hik3. ^_^ comel betul tgk budak2 tido. Rasa nak cubit2 je pipi yg tiut miut tuh. Kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau cubit abis la budak tujaga.. :D

      Delete
  6. jom raya thun dpn berempat plak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rezeki in sha Allah boleh berempat.

      usaha la dari skrang. ke ko dah de dah?

      Delete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Afasz dan keluarga.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya aidilfitri aizamia & keluarga

      Delete
  8. gitula bila ada ank kecik ni..
    sntiasa cari msa nk update blog..nk bw... x sama dgn msa bujang dulu kan..

    comel sgt muka dia msa makan sup tu..cute

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time dpt makan nasi impit n sup ... huhu.

      ha a , dah de anak kecik ni , kene tgg dia tido la. nak nak skrang dia makin buasssss.. kalau buka lappy je, sibuk nak tekan keyboard . mmg tk jadi keje la.

      Delete
  9. selamat hari raya!!!!! eehhhe jemput singgah dan komen blog mamamyja. huuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah eyja.. ok . aku singgah blog ko plak :D

      Delete
  10. masih tak terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...haa, bila berkumpul ramai2 dengan family ni memang meriah...bila da kenyang mesti mengantuk kan...biasa la tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ezad.. slmt hari raya aidilfitri..

      Delete
  11. Belah husben selalu je ada tema. Tp kami sekeluarga x pernah ikt tema pn. Kah3... Jdk kalau tema merah terselit la satu family lain warna.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...