Monday, May 19, 2014

Hantaran Tema Pink

Assalamualaikum ....
Jom cuci mata gambar hantaran aku time Majlis Pernikahan aku sendiri. 
Hasil tangan sendiri + adik-adik tolong.


Nak survey dari korang-korang:

Tema warna hantaran apa yg korang suka ek?

39 comments:

  1. Ana suke warne biru terkois. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. biru terkois dah pernah buat masa kakak sy kawin. cantik gak!

      Delete
  2. kalau saya suka off white, letak rose merah dengan bunga kesidang sket

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi bunga kesidang ek. bunga apakah itu, sy main hentam je beli bunga siap tu. tkde daun sangt tu cam pelik tu . hehe

      off white + merah mmg naik la.

      Delete
  3. Replies
    1. purple mmg color fav kite. bilik pon warna purple. nnti leh la pikir nk wat tema apa tuk abg sy kawin.

      Delete
  4. suka kaler rare mcm hitam cuma x berapa sesuai utk majlis lak nnt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kakak sy ada je guna bunga kaler itam masa dia kawin. nnti sy try tgk gambar2 hantaran akak sy. mmg kaler itam . heheh..

      Delete
  5. sy suka kuning lembut +mint green :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aritu buat tema kuning diraja + biru electric. mcam tema negeri perlis . hehehe. naik la warnya.

      Delete
  6. suka warna green apple and baby blue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa sy tunang dulu hantaran kaler hijau tp bukan apple hijau. hijau lumut. cntik gakkalau apple hijau kan.. baby blue tu cmne plak .. hehe

      Delete
    2. baby blue tu ala-ala sky blue la jugak..biru baju baby pakai tu.hehe

      Delete
  7. color sebenarnya subjective bergantung kepada individu sendiri..hehehe..kalau macam saya, mungkin fav kaler yg saya gunakan ialah light blue..tapi warna ini pun menarik sebab very light and sesuai ngan occasion dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. slalu kalau wat hantaran bergantung pada fav kaler seseorg.

      Delete
  8. nak buat hantaran mesti tangan berseni dan kreatif . tangan keras kejung tak tahu nak buat mcm mana pula?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala selalu tgk je dr contoh. pastu ikut. tp kekadang tk menjadi gak. hehe

      Delete
  9. Replies
    1. yezaa.. mmg kite suka simple2.. hehe

      Delete
  10. Replies
    1. ha gold tu saya suka.next hantaran kot. hehe

      Delete
  11. 6 hantaran?bkn no ganjil ek.klu bleh hana nak warna gold.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu lagi tu kamera. tk leh letak situ sbb nak guna . hahahaha

      Delete
  12. husna nak buat gabungan warna oren dan hijau..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow lain dari lain ni. leh try nnti

      Delete
  13. simple dan cantik...warna tu nampak menarik sgt

    ReplyDelete
  14. Mengimbau nostalgia:D
    Cantiklah...
    Kalau kakak warna yg lembut macam ini kakak suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon suka kaler lembut tp kadang2 nak gak kelainan.

      Delete
  15. masa akak dulu warna hitam ngn silver... kalu skrg nih.... akak rasa warna hijau pucuk pisang+pink atau peach ok kot... tak pun color pink kusam ngn hijau

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna lembut mmg jd fav skrang kan

      Delete
  16. saya suka kaler purple ngan turquoise kaler.
    xtaw nak pilih yang mana satu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. purple cantik !!!! purple lavender..

      Delete
  17. Akak Jm suka warna turqoise or marroon :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo cantik gak tu kombinasi.naik gak la warnanye

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...