Monday, May 12, 2014

Makan @ Restoran Burgerbyte Bangi

Assalamualaikum ya asdiko'ii... Lama rasanya tak update pasal makan-makan. Dulu selalu je p makan then review tempat makan. Ni nak review satu tempat makan yang aku makan lepas baca kat blog EN HF.Siapakah En HF?huhu blogger makan tegar sekarang- hazmanfadzil.com

Alkisah ini cerita sebenarnya bulan Mac punya cerita. Masa birthday En Suami, aku plan nak belanja makan tuk En Suami. So buka je blog EN HF tu ada byk restoran area Bandar Baru Bangi. So En Suami pilih tpt ni. Siap google menu sebelum p makan. hehe~

Naked Burger - Combo (Beef & Chicken) - RM18.80
Yang ni En Suami nyer. Sedap sgt sampai aku curi makan En Suami nye. wahaha~

Aglio Olio with Chicken Patty - RM12.80
Yang ni aku nye. Memang rasa nak p lagi la!!!Yummy....

Gambar air tak amik plak sebab nak focus kan makanan nya yg sedap. Gambar menu lebih jelas kat blog EN HF kat sini <--

Harga dia memang la bulat biji mata, tapi rasanya berbaloi la dengan rasanya. Sekali sekala makan apa salahnya. 

Oh ye... sejak dah ada si kenit ni, susah sikit la kami nak makan bersama-sama. Salah sorang kena la makan dulu. Jadi sudah nya spagheti aku sejuk sudah... Masa ni my little princess tak leh duduk betul dalam kerusi lagi. Sekarang dah boleh tapi tu pun tak duduk diam dah sekarang. huhu~

Ok tu je. Nanti nak try menu lain plak. Mesti pegi lagi, in sha Allah ~

BURGERBYTE BANDAR BARU BANGI
No 11-GF, JALAN 15/10
Seksyen 15
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor Darul Ehsan


21 comments:

  1. salam
    selamat pagi isnin
    singgah kejap minggu nie anum bz sangat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq anum nnti kite balas kunjung k ...

      Delete
  2. wahhhh nmpk nyummelicious abes food c2... bole try kot terlajak p bangi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ada cawangan lain tp tak sure , ce google . dia ada website. ni zizan nye restoran ni,

      Delete
  3. ayooooh terliur nengok menu2 yg ada tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap n akan sy terjah lg..

      Delete
  4. uishhh..sedapnyeee..nak ke sana jauh la puloppp..sobssss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya, dia ada cawangan lain kat ampang jaya ada, dato senu dll . ce google , dia ada website. kalau singgah bangi.. ajak la afasz. kite tk pernah bersua muka. leh jumpa qisya.. hehe

      Delete
  5. sedapnya dek... jauhnyer nak p... kotlah terlalu satu hari ni nanti.. harus singgah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau singgah rojer la afasz k hehe

      Delete
  6. Wow nampak mmg sedap.. boleh terjah nie.. TQ share info.. :)

    ReplyDelete
  7. yang kenyang pon boleh lapar balik..:p

    ReplyDelete
  8. Air dia leh tahan murah pulak kan....nyum3...sedapnya chicken grill tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. air dia sedap bangatl ce tgk gambar kat blog HF tu

      kite asyik lupa je nk snap gambo air. hehe

      Delete
  9. sedapnya makanan.. singgah dan folo sini juga..

    ReplyDelete
  10. Jelesnye tengok makanan sedap sedappp.... terliur tengok ... haiishh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kat sana tu pemandangan cantik2.. jeles. hehe

      Delete
  11. Salam.
    Jarang saya pegi Bangi. Kat sana pun byk kedai2 makan yg best juga. Ingat nak pi juga suatu waktu nanti.

    Terima kasih singgah blog saya. Saya dah bloglist afasz.blogspot di blog saya.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...