Thursday, May 15, 2014

Umaira Solehah @ Butik Tudung Aidijuma

Assalamualaikum ya asdiko'ii...
Nak cerita kisah my little princess yg sempat terjah butik tudung Aidijuma di The Curve, Selasa haritu (cuti Hari Wesak), teman Mama Long dia amik stok (padahal nak jalan-jalan sebenarnya)

Jom layan gambar si kenit "Umaira Solehah"

Umaira Solehah dengan Cik Su Ya. Eh, yg Cik Su Ya pakai ni bukan Aidijuma tau. hehe~

Masa ni elok lagi. Mama Long cek tudung satu persatu takut ada yg rejected. Sudah nya Umaira Solehah kebosanan. Yela dia nak jalan-jalan..cari mainan ke. hehe~

Seronok betul dia main cermin , gelak sakan siap jilat cermin.

Ha, yg tudung corak oren tu baru la tudung Aidijuma.Mama Long pakai Aidijuma yg latest nye design. Masa ni Umaira Solehah dah tukar baju dek kerana berpeluh yg amat masa bf. huhu~ Duk dalam tempat ber air cond pon bepeluh sangat my little princess ni. Sudah nya pakai kan la yg sleeveless(betul ke ejaan ni?) nye baju. 
 
Bersepah... hehe~Cantik gile tudung yg interkois tu !!!

Kesimpulannya, eh ada kesimpulan ke? haha~ 
Ok daa.. nanti akan update cerita lain plak.. 

Assalamualaikum...

50 comments:

  1. Replies
    1. tq reenaple, tulun jawab tuk umaira solehah.

      Delete
  2. seronoknya pg butik, lg rambang mata dibuatnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. my sis mmg amik order dr kawan2 dia.. ramai la yg order tu..

      Delete
  3. Cuace panas kn skrg, dduk dlm aircond pun peluh2. Umaira yg syumel ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha;a cuaca panas. sian umaira solehah, kene pakai bj seksi sikit la. kasi dia sejuk je. :D

      Delete
  4. Replies
    1. tq auntie anum , kata umaira solehah :D

      Delete
  5. memborong tudung di kala sale yer.. mesti meriah kan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak sy mmg jual tudung aj pada kawan2 dia. amik order n p butik beli. :D

      Delete
  6. Salam ukhuwah Afasz,

    Wah dah beli tudung raya ye.. akak bila tengok banyak2 ni mula lah rambang mata, tak tau mana nak pilih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tak beli. akak sy amik order kawan2 dia..

      Delete
  7. salam perkenalan :)
    btw comel umairah..tudung tu pun cantik cantik semuanya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik yg tu. harga pon cntik gile...

      Delete
  8. Ada peminat fareeda, ada peminat ariana. AJ pn ada. Mcm kwn akak la. Suka sgt ngn bawal AJ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu pon bukan minat sy. hehe...

      Delete
  9. tingin nyer nk pg butik kt the curve nih... ntah bile lah dpt pg sana ntah

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak duk mana? kalau jauh tk yah la p. beli online je. the curve ni sesak .. hehe

      Delete
  10. cantik2 nya tudung kat kedai dia.....

    ReplyDelete
  11. trend skrg plak suka ngan tudung adijuma yer.. cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. stiap thn akan tukar trend.. so mmg perempuan akan labur byk tuk beli tudung ikut trend. pastu trend lama tu dilupakan.

      Delete
  12. Replies
    1. muah balik dr umaira solehah. hehe

      Delete
  13. Bagusnya umaira..tolong cuci cermin butik. Hehehe..saya follow yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia rajin sgt tlg cuci cermin tu. huhu..

      tq dear..

      Delete
  14. Salam Afazs...thanks sudi follow blog akak...so akak JM singgah sini...keep on reading eh :-)
    akak JM tak pandai pakai tudung adijuma ni..lebih kepada shawl je huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tk beli tudung ni pon. kakak sy yg tolong jual kat kawan kawan dia. amik order then amik kat butik ni.. sy tlg teman je. nak jalan jalan.

      sy pon suka pakai shawl tp skrang dah malas nak pakai. hehe

      tq follow sini kak

      Delete
  15. Replies
    1. tdg dia mmg cecantik. harga pon cntik , tp ada gak yg cantik n mampu milik. tu yg ramai pakai .

      Delete
  16. Tudung Aidijuma tengah melanda pasaran sekarang ni..
    Tapi kakak belum ada sehelai pun Fadz..

    Umiara kalau menyusu berpeluh itu tanda dia sihat.. tengoklah montel bukan main:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon tkde tdg ni kak. hehe. kalau beli satu nak 2 , bila 2 nak 3 . so sy malas dah nak beli aapa2 tdg ni. pakai la apa yg ada . hehe...

      ooo bepeluh sihat ek. hehe alhamdulillah.

      Delete
  17. Member nak pegi esok.. ingat nk pesan 1-2 huhu..
    Jemput follow http://sueakgogeous.blogspot.com/
    Thanks..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha akak sy ni pon member2 dia pesan . byk gak la stok dia amik .

      tq follow sini

      Delete
  18. Umaira Solehah...sedapnya nama. Moga jadi anak yang solehah.Amin..

    p/s: Sal pun peminat tudung Aidijuma..tapi baru ada 2 helai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sal... moga umaira solehah jd anak yg solehah ..

      ok la tu ada 2 helai. lepas ni leh collect lg. hehe

      Delete
  19. Replies
    1. lain kali pesan je kat kawan. kalau p sini, mesti nk beli byk2. hehe

      Delete
  20. balas kunjungan...n done follow...citer pasal bawal ni...noe ada jumpa kedai ni di dalam Central Market...tapi masa tu...x byk sangat pilihannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat kl mesti lg murah n byk pilihan.

      Delete
  21. aiikkk..AJ dh ade butik????..

    ReplyDelete
    Replies
    1. falsya: eh kite main letak je BUTIK tu. nak letak apa tak tahu. hehe... nama penuh kedai dia ada kat gambar tu. hehehehe.

      Delete
  22. mmg cantik tudung aidijuma, tapi mahal..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak sy beli yg rm 15 tu je. yg mahal2 tu ada beli 1 2 je.

      Delete
  23. Comel Umaira dengan cekak berbunga atas kepala dia..
    Moga nanti membesar menjadi seorang yang anak solehah :D
    Okay I'm done follow u back - follower ke-815..

    ReplyDelete
    Replies
    1. moga umaira solehah menjadi anak yg solehah. amin..

      tq follow balik sini.. :)

      Delete
  24. cantik2 design tudung kat sini ehh..hehe...

    p/s: dah follow sini kembali..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq follow sini..

      assalamualaikum

      Delete
  25. Saya pon ada beli tudung AJ ngan kakak awak... :D

    ReplyDelete
  26. bersepa tudung kaat situ, haha..umairah comel!..

    saya klik huaweii..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...