Monday, July 18, 2011

Epi Besday Baas ke - 2*

Agak - agak umur abg aku berapa??? Cer teka , cer teka . . . . sebab ada org kata , abg aku ni dah berumur . . . tp aku tgk mcm budak-budak je lagi . . opssss~ Terlebih sudah . . Jgn marah ek Baas . . tp betul ada org ckp muka Baas mcm dah umur 30-an . Apa-apa pun SeLaMaT HaRi LaHiR yer . . . .
Gambar besday BOY bersama Atin yang ucuk jugakkk .. . . Abaikan la apa yg papa tgh wat tu ek . . . hehe :D

Kali ni semua cukup. . . papa, mama, kaklong, abg fauzi, baas, aku, atin & mira yg tetap ucukkkkk :p

Ada gambar lauk yg aku tak snap . . . ada 3 lauk tak mik . . ayam pandan , tomyam & telur b-steak lipstik bistik <--betul ke ejaan ni ???

eh, lupa nak gtau . . . mcm biasa la . . kami makan kat Village View Restaurant , Jalan Reko , Kajang . Ok , pasni besday sapa plak ek . . . .hehe~ eh, puasa dulu la. . . . . .

2 comments:

  1. woww...sedapnya..siakap kah itu...?? :D
    btw, heppy bufday abg k.faz... :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...