Sunday, July 24, 2011

Lunch Treat @ Kelab Shah Alam

Harini, aku & staff PacD ada makan free di belanja oleh BOSS kami . Nyum-nyum . . Kul 11:30pg gerak tanpa makan apa-apa. Sampai-sampai je lapar giler , tapi kami tetap nak posing sebelum masuk makan!

*Credit to Tini yg amik gambo ni . Tantek ~

*Liza dah mcm aksi James Bond 007 , pipi fatin mcm ikan buntal , tini ada style , alfi mcm minah rempit pulok, yati & farah JASMIN maintain ayu ~

*E-jat study bersama aweks. . . rajin!

*E-jat & tini . . . scandalous! agak-agak ada sapa-sapa mrh x?


#Alhamdulillah ~ Sedap sehingga menjilat sudu & garpu :)

#Tengok la aksi-aksi kami. Posing tu memang la wajib .

Nanti sambung lain post . . . panjang sgt kang penat nak taip!

14 comments:

  1. alhamdulillah...kenynag perut..

    ReplyDelete
  2. kenyang peyut senang hati ek ???

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, kenyang...time kasih lah pada yg belnja kami...murah rzki kalian semua.... :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...murah rezki boss kita......pas ni kite p BALI !!!

    ReplyDelete
  5. mak aiii...bali...kemain lagi...mcm nk g honeymoon...hehehhee

    ReplyDelete
  6. smlm isteri boss kata OK je nak p bali....tp BOSS tk tahu la ok ke tak :p

    ReplyDelete
  7. xp bali jauh2 xpe..jlan2 dpt melancong..

    ReplyDelete
  8. Tini: ko tulis apa tu?aku tak paham ayt ko???ke ko nak ckp cmni:"xp jauh2 pon takpe janji jalan2 dpt melancong ek"

    ReplyDelete
  9. taip time ngntuk la tu....tu jd cenggitu....isk

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. liza dah ramping mcm ni dah skrang ..

      Delete
  11. Masa ni dh gemok la k.tinni.....ilusi optik tuu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...