Thursday, July 28, 2011

Persiapan untuk berPuasa . .

Assalamualaikum korang . . . puasa tinggal bbrp hari je. So apa persiapan korang? ingat raya je ke kene ada persiapan? Puasa kene la ada persiapan gak.

Persiapan aku & kembar ku, kami p beli barang-barang mentah tuk masak time bebuka pose ngn sahur . . .
So, pada korang yang masih belum wat persiapan . . pegi la beli apa yang patut. Jangan membazir sangat di bulan mulia ni . . ngeh2 . . .

*tak tahu nak update apa, ni je yg aku wat smlm , ni la aku update.tp gambar tu bukan gambar smlm . . . .gambar time shopping bulan 6 kot. JOM LUNCH . .

6 comments:

  1. nape xsnap gmbo2 smlm....isk3..

    ReplyDelete
  2. smlm tak snap lak....ptt snap troli kat 1 malaysia....comel je...haha

    ReplyDelete
  3. Hari pertama puasa je saya dah dijemput berbuka puasa di restoran dan begitulah sehingga akhir bulan insyaallah...Jimat2

    ReplyDelete
  4. kalaq: buka puasa kat restoran????nak kata company Air star mcm hampeh la...sapa yg ajak ni??????confuse...jom buka pose sama...awk belanja....

    ReplyDelete
  5. helmet tu pun persiapan pose gak ke hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...