Friday, November 25, 2011

Aku dapat hadiah & hamper !

Haritu aku ada post pasal aku dpt Emas bernilai RM25,000 tp sebenarnya hanya dlm mimpi je. Kali ni bukan rekaan ok! Yang ni betul-betul, bukan cubaan. Aku dpt hadiah seperti di bawah bersama hamper.

Actually ada orang kasi kat aku. Orang tu dapat hadiah cabutan bertuah dalam satu majlis dinner. Then sebab terlampau byk sangat dapat , so dia kasi kat aku separuh.


TQ pada yg bagi . . . . . dah makan gula-gula & kacang hijau. ^_^

4 comments:

  1. Saya Disini: sapa lagi kalau tak DIN, dia kan ada dinner dpt 2 hamper besar . so dia kasi aku satu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...