Friday, November 4, 2011

Ultimate Cheesy 7 Pizza

Korang dah try Pizza baru ni? Ultimate Cheesy 7 Pizza nama dia . . . . Pizza baru ni penuh dengan cheese. Ada 7 jenis cheese. . . memang naik 5 kilo la kalau makan pizza ni . . . .

Haritu member aku belanja pizza ni sempena besday aku ^_^

Mula-mula ingat yg bulat tu, fish ball . . . rupanya cheese daaaaa.

Aku pilih topping Cheesy Pepperoni

Time to eat . . . . .

Memang ber CHEESY la !!!

Sedap dinikmati bersama sos cili . . . yummy ~

Zooming the cheese . . .

Makan satu kira ok lagi, masuk pizza kedua dah mula rasa muak . . .

Tapi kesimpulan nyer pizza ni MEMANG SEDAP hingga menjilat jari. . . . berat naik tak hingat pon takpe janji dapat makan pizza sedap ni .. . . . wakakakaka :p

Syukran Ya Sodikoti for the pizza ~
Ana uhibbu anta~

Sapa-sapa yg nak belanja sy pizza . . . leh hubungi sy :p

14 comments:

  1. mana gmbo orgnye yg mkn pizza nih

    ReplyDelete
  2. kak faz, kte amek topping hawaian chicken tu yg xmuak kot hehehe ataupun branch Giant KJ ni kedekut cheese hahahaha

    ReplyDelete
  3. ooooo, ziha makan kat giant KJ ke? hehe.....topping yg kite amik tu tak muak...yg memuak kan tu adalah cheese....GOMOK la ziha cmne ni...dlm bulan ni asyik makan CHEESEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ReplyDelete
  4. hahaha xpe bln ni pam bln dpn sedut plak hahaha

    ReplyDelete
  5. tini: gambar orang tak amik..wakakakakakaka

    ReplyDelete
  6. pam apa ziha...sedut apa? ziha ada S tuk baby leh la pam...wakakaka

    ReplyDelete
  7. pam apa ziha...sedut apa? ziha ada S tuk baby leh la pam...wakakaka

    ReplyDelete
  8. sape blnja...?? kSaya Disini ke..??

    ReplyDelete
  9. lyza: EN AA

    Saya disini: tq jawabkan.....wakaka

    ReplyDelete
  10. ada lagi ke pizza ni?rasa mcm dah takde dah, skrang pizza yg ada serunding apa ntah...nama dia tak ingat...nyum2 ni pizza menggemukkan sgt. tgk la cheese bebola tu..byk gile..tp sedap woooooooooo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...