Monday, June 23, 2014

Alhamdulillah...Alhamdulillah.....Alhamdulillah...

Assalamualaikum ...
23/06/2014 - Genap my little princess, Umaira Solehah 9 bulan....

Alhamdulillah.....Alhamdulillah....Alhamdulillah....

Ni ha gambar Umaira Solehah semalam p downtown. Tersengih kegembiraan bila dapat jalan-jalan.


Ikut kan ada check up 9 bulan di KK. Aku dengan yakin ingat hari ni la. Sekali tengok dalam buku merah tu, dah lepas seminggu yang lalu, 16/06/2014... hehe~ Camno tu????



22 comments:

  1. Alolo..hepinye dia.. ^_^ umaira da besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah , kejap je dah besar.

      Delete
  2. Makin comey anak dara ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. tq. skrang dah ada ggigi asyik posing sengih nampak gigi jela.. hehe

      Delete
  3. Replies
    1. alhamdulillah kak.. suka la dpt jalan.

      Delete
  4. amboiiii..comelnya..senyuman menawan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. senyum tu sedekah.. baby dlm peyut sihat tak saila? hehe..

      Delete
  5. Aik...acaner bleh terlepas...huhu...Happy birthday Umaira...geram tgok dia senyum mcm tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terlepas sbb masa chck up yg sebelum ni, dah set in mind akan check up dalam 20 hb lebih. so slalu hari isnin. ingat tepat la 23hb ni. skali terlepas dah. hehe

      Delete
  6. Seronoknya dia dapat jalan downtown... he he...
    tak kacau ke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kacai apa ek?dpt keluar memalam sonok la dia.

      Delete
  7. Alhamdulillah..
    kejap je Umairah dah 9 bulan kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. betul tu., kejap je rasa MJ.

      Delete
  8. As-salam..

    Alhamdulillah.. comelnya dia.. semoga terus membesar dengan sihat.. insyaALLAH..

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum kak hanis...

      alhamdulilla.. amin. tq doakan..

      Delete
  9. Selamat hari jadi umairah..makin comel anak dara awak ye afasz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. suka sengih gitu . nak tayang gigi la tu.. hehe anak dara sy la ni.. huhu. cpt membesar dengan sihat. in sha Allah.

      Delete
  10. Comel umaira solehah..hehe..alamakkkkk..mcm mana fasz..dieorg layan ke kalau lupe date..

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg tak marah pon. ada bakul khas CICIR temuduga. hehe... cmno la leh lupa.. ngeh ngeh.. kene set reminder kot pasni.

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...