Monday, June 16, 2014

Wedding Razif & Sheha @ Serdang

Assalamualaikum kawan-kawan... Ahad haritu aku pergi kenduri kahwin kawan En Suami (kawan aku
juga). Jom layan gambo la.

Gambar Raja Sehari
Kek Pengantin
Bergambar dengan Pengantin 

Umaira Solehah & Abg Akim.. hehe~

Umaira Solehah with Auntie Eja & Uncle Amed (Papa & Mama to be)
 
Em Dap nye buah oren ni walaupon mashammmmm....
Gambar Umaira Solehah mengamuk sebab mama ambil buah oren dari tangan dia. Since dah masuk 8 bulan, Umaira Solehah dah pandai mengamuk kalau orang amik barang yg dia main. 
Ni plak gambar sebelum gerak makan kenduri. Fresh je muka Umaira Solehah keluar dari kerete berair-cond siap ada klip rambut. At last klip tu dah tkde. sebab tu amik gambar ni dulu. wahaha~



Barakallahulakuma Razif & Sheha



23 comments:

  1. Replies
    1. tq singgah sini.. oo zam duk serdang ek. huhu.

      Delete
  2. Kakak dah agak anakanda Humaira marah oren dia kena ambik
    Biasa kan usia macam ini kalau ada benda yg dah dipegang jgn ambil memang marah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah sini kak. sy baru perasan dia dah mula marah since 8 bulan la. hehe

      Delete
  3. cantik warna tema dia...biru lembut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah sal..

      warna fav skrang la.. kaler lembut2.

      Delete
  4. umaira solehah dgn abg akim main suap2. comelnye lah haii..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singga areleez. bukan main suap2 la , dia nak mainan tu

      Delete
  5. alolo sian dia tak dapat makan oren
    takpe nanti auntie belanja choki2 eh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. sila pos tau...

      tq singgah sini ye

      Delete
  6. chantek kaler baju pengantin... unik sgt...

    ReplyDelete
  7. Umairah dh pandai marah yeee..tuh yg ngamuk tuh..hehe

    ReplyDelete
  8. lama x singgah sini..
    dah ada anak pom ;-)

    tahniah buat mpelai..moga mahligai y dibina bkekalan hingga ke Jannah

    ReplyDelete
  9. Habis terselak kain umaira...sexy gittu ketika mengamuk...haaha

    ReplyDelete
  10. Alololo cian umaira, umaia x leh mkn oen tu masam nanti sakit peyut

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...