Monday, November 17, 2014

Aci tak?

Assalamualaikum....
Aci tak? apa yg aci nye? 


Nak update blog, review tempat makan best anda segala event yg berlaku sepanjang bulan ni dan yg dah lepas tp takde masa. chewaah macam la busy sangat. ...hmmm... dah try nak update guna IPAD, tapi tak puas gak. Gamak nye jarang la nak buka lappy. 

Aci la, letak gambar My little Princess yang makin membesar dan banyak akal. 
Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah...
Ni gambar masa Hari Raya Haji....
ngeh ngeh ngeh...

Simple update.
Nanti update yg tak simple k. 
:D

26 comments:

  1. Alahai comel sungguh dia kan.....suka tgok baby pajai baju kurung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq auntie amanda suria... walaupon besar baju tp ttp nak pakai kan. . hehe

      Delete
  2. Replies
    1. ayu ek. hehe yela gegirl kan. tq kak.

      Delete
  3. haloh comelnye umaira solehah..aci je nak upload gambau byk2..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak upload byk2 tp nk watermark tu. malas gak. hehe

      Delete
  4. Kalau kakak aci aje tak kisah
    Apa lagi kalau kisah itu ada Umairah lagilah kakak suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. mmg byk nak di update kalau kisah umaira solehah ni kak oiii.

      Delete
  5. aci2 bukak pintu hehehe... makin tembam si anak dara tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pe url blog awk ek... ke dah tk update blog?

      tembam bam bam bam. :D

      Delete
  6. Comelnya Umairah.. Sweetnye berbaju kurung... dok jalan2 shoping ek...geram aunty tgkk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni masa raya haji aritu. beli barang sikit. hehe

      Delete
  7. update lah gambar humairah banyak2 sweet ^_^

    ReplyDelete
  8. hihi..ok je..
    lya pon semua entri throwback..cam sayang je x simpan kenangan tu..

    makin comels dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kan. blog ni boleh dijadikan sbg kenangan. nnti anak dah besar , dia buka balik blog ni ,. :D

      Delete
  9. ayunya anak dara ni berbaju kurung..acilah tu, janji blog tak berabuk..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...