Wednesday, November 19, 2014

IOI City Mall Putrajaya


Assalamualaikum korang...
ESOK ada satu shopping complex baru akan di buka di Putrajaya. Mesti jalan jem ek?? hehe...Tapi selalu area Putrajaya tak jem sangat .. Dah le besar. perghhhh... Bagi yang duduk sekitar Bandar Baru Bangi, Kajang, Putrajaya mesti akan shopping sini lepas ni. Alamanda sekarang air-cond dah tak kuat. huhu~ Tempat baru ni , mesti kuat gila dan sejukkkkkkk......



Tengok kat FB IOI City Mall, kat sana nanti siap ada ICE SKATING. Dengar cerita, dekat IOI City Mall ni lagi besar dari di Sunway Pyramid. huhu~ Bagi yang suka mengice skating ni, mesti teruja nak pergi sini kan kan kan .. :D



Antara mall yang aku tahu ada di IOI City Mall ni : DAISO, PARKSON dll. 
Refer kat --> FB IOI City Mall 

p/s untuk diri sendiri: agak-agak bila aku nak ke sini ek? huhu~

19 comments:

  1. harap-harap cepat bukak!saya duduk Ampang tapi selalu lepak Putrajaya sebab tak jam.kalau kat area KL ni sesaknya lah hai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. saya ada lalu minggu lepas...ingat apa xtau pulak itu mall besar...kena pegi esok ni...

    ReplyDelete
  3. wow... besar ni.. rasa terbesar dia asia tenggara rasanya.

    ReplyDelete
  4. wow... besar nampaknyer.. hihik, xkn jam lh.. tp bored sikit sbb byk traffik light. huhu

    ReplyDelete
  5. huhuhu... ada ace skating tu yang best tak sabar nak pergi tu hahahah :D

    ReplyDelete
  6. nk pegi main ice stating lah kat sana :-)

    ReplyDelete
  7. haah putrajaya banyak traffic light
    tapi tah bila tahun akak nak pi sini ^_^

    ReplyDelete
  8. Wow syoknya sbb ada ice skating...mmg besar ioi ni..

    ReplyDelete
  9. dah bukak??? yeayyyyyy.... nak balik sana.. nak balik sana... lama dah tunggu tempat ni bukak...

    ReplyDelete
  10. wooow weee.... akak ntah bile lah dpt sampai sana, alamanda pun jarang dpt jengah,.... maklum lah nun jauh kt putrajaya kan... tp nengok wah beso gabak nmpaknyer tuh

    ReplyDelete
  11. huhu..besonyer..
    syok la nak ronda2 cuci mata n poket

    ReplyDelete
  12. awal2 ni rasanya banyak kedai tak ready nak bukak lagi kot

    ReplyDelete
  13. ramaiii org..parking pun full..bykkk kedai dh bukak dh.mmg besar n best :D

    ReplyDelete
  14. tapi mesin atm xde lg..klu nak shopping kene bwk duit siap2..sbb tnya nak byr yg pakai visa/atm kad pun die ckp xde line plak..

    ReplyDelete
  15. awal bulan hari tu aku pergi nak main bowling

    tapi

    bowling tak buka lagi

    ReplyDelete
  16. awal bulan hari tu aku pergi nak main bowling

    tapi

    bowling tak buka lagi

    ReplyDelete
  17. Kita tak sempat lagi nak jejakan kaki ke ioi mal ni huhuu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...