Friday, November 14, 2014

Throwback : Umaira Solehah Turns To 1 :)

Assalamualaikum korang.. harini aku nak ber #throwback ...hehe... yela peram peram sampai tak terupdate.Banyak nak update tp takde masa. Ni cube ada kan masa dan tersangat la rindu nak aktif blog macam dulu. Entry kali ni nak tempek sikit gambar masa my little princess genap setahun.Birthday nya pada 23 September 2014 then buat makan-makan pada 27 September 2014 just jemput family terdekat je coz buat sekali ngn meeting untuk wedding abg kandung ku yang dah selamat pun diijabkabul pada 26 Oktober lalu. Jom layannnn....


Kek ada kolam gituuuu...

Seronok tengaok orang ramai .. ...
Nik Melissa pun datang ..teman baca buku sama-sama...


Keletihan birthday girl ...hehe~ 

Lepas bangun tidur, sesi buka hadiah..

Testing hadiah.. ting ting ting.. 


Tukang buka hadiah .....


Tukang main.... 

Finally , siap gak ... haha sapa ntah yg main !!!

Gambar banyak tapi ni jela antara yg sempat aku tempek ... Sabtu ni majlis perkahwinan abg kandung ku belah kami. So tengah busy siapkan sesuatu. Dah alang-alang tidur lambat, aku pun update la kejap blog ni, Yela... my little princess dah tidur, memang layan la nak update blog kan ... hehe

Tq singgah blog kite...
Nanti sy singgah blog korang yg drop komen k. 

24 comments:

  1. Assalam, akk balas singgah di sini, selamat berkenalan, tq sudi singgah umah akk smlm:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq singgah, sy dah singgah tp tak berupdate . hehe

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday buat Umaira Solehah.

    Cantik keknya ada kolam.

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum
    singgah pagi
    td breakfast apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.

      xbreakfast lg. hehehe

      Delete
  5. Masa majlis cerianya bukan main, dah letih terus lena.
    Itu yg masa buka hadiah merajuk tak puas tidurlah ye sayang
    Tak apa bagi mak-mak saudara main dulu. Tunggulah Humairah besar sikit nanti tahulah semua:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa mula dpt tu , dia mmg tgk je, tk reti , skrang reti main baling2... nak pasang satu satu lego tp tk mampu tekan lg. pelan2.. :D

      Delete
  6. besarnyer kek dia. sampai der kolam. hehehe
    semoga menjadi anak yang solehah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek 1 kg.. kolam tu tkleh berenang tau. hehehe

      aamiin. tq for the doa..

      Delete
  7. Ololo comelnye dress umaira tu...hepy belated besday yea...moga jadi anak yg mendengar kate ye Umaira...;)

    ReplyDelete
  8. Comey kek birth day.. siap ada kolam. Birh girl pom cute la.btongcang dua.. super.duper somelllll la..

    Happy belated birth sayang. Smoga.mbesar mjadi anak y bjaya duniakhirat. Mbesar.mjadi ank gadis y cantik & baik budi pekertinya. Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa tempah tak tahu pon gini, just minta nak yg ada princess apa apa.. hehe.....

      aamiin, tq for the doa.

      Delete
  9. comelnya dia... singgah sini setelah sekian lama... hehehe

    ReplyDelete
  10. happy birthday umairah! semoga sentiasa sihat dan membesar jadi anak solehah :)

    afasz,
    tq sudi komen di blog. salam kenal :)
    afasz pun berminat nak jadi WAHM ye? same lah kita..
    jom bantu sama-sama..

    kalau tak keberatan boleh emel ke sy ye..
    sy guide kan caranya illieaza@gmail.com
    tq :)

    ReplyDelete
  11. samalah KY pun banyak yg nak di throwback kan..tapi masih tidak kecukupan masa..

    ReplyDelete
  12. Salam Afasz, baru update blog ni.. heee~ bestnye.. umaira byk nye dpt hadiah... sampai terbungkang kepenatan yea.. so cute...

    ReplyDelete
  13. untungle budak2 zaman skrg, sambut besday meriah...kite pun tumpang hepi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, sambut ikut kemampuan. :D

      Delete
  14. Saya jarang sambut besday... tak suka... apa pun Heppi Besday Umaira

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...