Tuesday, December 24, 2013

Wedding Kak Norliza Daud & Azizuddin @ Dewan Serbaguna SIRIM, Shah Alam

Assalamualaikum ya asdiko'i. Cerita minggu lepas baru nak update. Dua minggu yang lepas aku pergi kenduri sedara belah En Suami di Dewan Serbaguna SIRIM, Shah Alam. Jom layan gambar la. Kembar aku mesti tak baca. Dia tengok gambar je. huhu~ So aku buh gambar caption sikit-sikit je. :)

Gambar Pengantin....
Muka diorang sama! Macam adik beradik.

Pelamin yang cantikkk...

Nur Anis Qaisara , sepupu Umaira Solehah yang bam bam. hihi~

 Umaira Solehah dengan Ibu...

 Umaira Solehah dengan Kakak  (sepupu Umaira)

Umaira Solehah dengan Ummi pulak...


 Gambar Nek Nam, Ibu, Nenek &Ummi & Anis...

 Ni gambar rumah merah mak ngahhhh....Umaira Solehah terlentok....

Songeh jo bila dpt jln-jln...

Gambar ngn pengantin tak amik pun. Diorang tengah makan time tu so amik jela gambar pengantin sahaja. uwaaaaa...Tak best plak rasa tak dapat mik gambo ngn pengantin. 
Next entry tak tahu lagi nak update pasal apa. 

Terus-terus la ke sini lagi ye ~

19 comments:

  1. merah yang cantik. dah brp bulan si kenit ni?

    ReplyDelete
  2. cantik pengantin.nasib umairah baik je.x nangis2.hehe

    ReplyDelete
  3. come on..... cepatlah cari idea update citer kat blog nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually byk nye dlm draft tu. dah prepare. tp tk de masa nak edit2.. :D

      Delete
  4. muka sama memang orang kata ader jodoh.. tahniah ye kpd pasangan pengantin.. ^^

    ReplyDelete
  5. wah hebat pelaminnya ni. selamat pengantin baru buat Norliza Daud & Azizuddin semoga jodoh keakhir hayat.

    ReplyDelete
  6. cantik gmbr2 sini..selamat pengntin baru, semoga berbahgia hingga anak cucu..

    ReplyDelete
  7. Merah tu berseri.. tenggelam abes pengantin lagu ni :D

    ReplyDelete
  8. oo ni la cerita yg din tngk peta lgi dlm dewan tu ye

    ReplyDelete
  9. memang merahnya mak ngah..comei anak kamu. seronok kan dapat baby girl leh pakaikan macam macam pakaian beraneka rupa

    ReplyDelete
  10. Uihh...lawa la pelaminnya k.faz....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...