Monday, December 9, 2013

Wedding Kak Fazza & Hamid @ Dewan Sri Nanding, Hulu Langat

Assalamualaikum ya asdiko'i. Semalam aku pegi kenduri ex-housemate aku di Kelana Jaya. Jom layan gambar jela. Lagi syok. Layannnn....

Kak Fazza & Hamid ....

Time ni aku & En Suami tengah makan. Umaira main ngn auntie-auntie. hehe~
Paper bag belang ijau tu hadiah dari auntie Fidah(tgh pegang Umaira).
TQ auntie Fidah bawa hadiah untuk Umaira ....

Kembar ku, Saya Disini & kembar Umaira Solehah, Raissa Nur Adha.
Kami dah slim river kan? :)

Sesi bergambar dengan ex-housemate ku. Mama Umaira pun nak posing.

Umaira & Raissa bersama pengantin. Amik berkat..

Sesi umah merah dan umah coklat bergambar dengan pengantin plak. ngeh-ngeh.


Selalu kalau pergi kenduri kahwin mesti banyak gambar, kali ni tak banyak. Maybe sebab dah ada anak. En Suami pun terbatas nak amik-amikkan gambar & lagi satu kami pergi kenduri lambat. Pengantin dah siap makan semua....huhu~ Oh ya, ni kira 1'st time Umaira pergi kenduri kahwin. huhu~

Buat pengantin : 
Barakallahulakuma to Kak Fazza & Hamid. Dulu malu-malu kucing, akhirnye bersatu gak. Alhamdulillah...
:D


15 comments:

  1. abeding makin besar.ahchong makin gelap :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg makin membesar la pas kawin . pas sy beranak lg membesar ...:D

      komen tuk ahchong tu , kene bini dia jawab.maybe pencahayaan gambar kot.

      Delete
  2. Replies
    1. O SAILA org hulu langat ek :D

      dekat la kite ye

      Delete
  3. eh lain dah muke x macam kembar lg gegegegege ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa yg sama dulu an tak sama skrang? oo pas beranak kami dah beze ek? huhu~

      Delete
  4. Anonono comeynyaaa Raissa ngan Maira.........omey3.....

    ReplyDelete
  5. cantik baju ngantin, ceria kalernya..
    selamat pengantin baru moga diberkati Allah :)

    ReplyDelete
  6. Thanks faz coz mengABADIkan moment kita bersama kat wedding kak fazza.. thanks kat kak fazza coz pinjamkan lokasi dan sponsor makan kitorg.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahahah, ha;a tq pada kak fazza taja lokasi kan. hehe... reunion housemate kj..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...