Saturday, September 17, 2011

Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com

First time aku terdetik nak masuk Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com guna blog aku yang tak seberapa ni. Aku saja suka-suka masuk contest & untuk memeriahkan lg suasana contest ni, lagi pun aku dah dua hari tak update blog oleh sebab keje yang belambak kat office. Kalau nak di ikutkan , koleksi gambar raya aku memang banyak, bertimbun-timbun dalam folder. Antara nya aku dah post dekat entry Gambar raya versi formal & Gambar Raya Formal. Untuk contest ni, aku pilih dua gambar kat bawah ni:

Merah lambang keBERANIan,
Merah juga lambang semangat keCILI PADIan *^_^

Merah itu CINTA,
Merah itu CERIA.

Ni pon antara gambar yang bagi aku CERIA AIDILFITRI plus MERDEKA . Actually, gambar ni aku dah letak dekat post Salam Merdeka Raya !

So, bagi kawan-kawan yang berminat nak join, sempat lagi sebab contest ni sampai 18 September , 11:59mlm. Hadiah dia seperti di bawah:

Tempat Pertama: RM50.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Kedua: RM30.00 (CASH / TOP UP)

Tempat Ketiga: RM20.00 (CASH / TOP UP)


Hadiah di taja oleh :

&

2 comments:

  1. tq yea kerana join.. penyertaan anda di semak. good luck! nantikan result esok.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...