Thursday, September 22, 2011

❤ Happy Besday Sayangku ❤

Harini genap setahun aku berblogging. . .hehe~ baru setahun rupanya . . .Alhamdulillah dah nampak hasil dah. ^_^


Setakat harini dah 254 post aku post kat afasz.com ni. Post yang paling tinggi post tentang Banting oh Banting! (761view) , rasanya ni post yang paling tinggi sebab Kak Wahid or lebih di kenali sebagai Madammondoq ada letak link ni dekat post dia bertajuk Kad Jemputan Kawin Tomok .hehe. . .di kesempatan ini, sy eh aku nak ucapkan TQ kat Madammondoq yang membantu menaikkan hit blog kite. . . .

❤ Syg afasz.com❤ :)

8 comments:

  1. wahhh tahniah akk..^_^

    dan selamat hari lahir kpada blog akak ^_^

    ReplyDelete
  2. Hepi besday 2u. . heheehhe. . .

    ReplyDelete
  3. hehehe :) lagi sebualan besday akak plak...

    ReplyDelete
  4. suke kisah seram yg telah jadi kisah lawak tu..

    ReplyDelete
  5. tp skrang maybe cite tu dah tak top.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...