Tuesday, September 6, 2011

Raya Umah Tok Su

Raya pertama kami sempat p umah Tok Su walaupun hari dah nak maghrib. Lepas je raya umah Cik We kami tido sampai kul 5lebih huhu~ Nasib baik umah Tok Su dekat je dengan umah Nenek aku. ngeh2. kami siap sesat lg. dah tak ingat jalan. Sib baik orang kampung tolong kami tunjuk jalan umah Tok Su kami.

Ni la Tok Su kami. Muka mcm muka arwah ayoh kami (atuk kami) , yela nama pon adik beradik.

Kami memula kan sesi bergambar di luar rumah oleh sebab tertentu. hehe~
*aku dah tak pakai shawl dah sebab malas dan nak cepat so amik je tudung sarung.

Pasangan suami isteri ni ada di mana-mana. . . . .

Sesi makan Tapai eh Tapir. . . eh sama je. . . aku memang tak suka tupai tapir ni. huhu~

*Nampak tak si jejaka di kala ini masih berpakaian lengkap dengan sampin??? hehe~ Arahan mama ok. Sebab lepas beraya umah Tok Su ni kami ada sesi bermaafan. Pagi raya tak sempat. huhu~
Sampai di sini sahaja post utk yang ni. Nanti aku rajin , aku update Sesi bermaafan lak <--kalau RAJIN!!!

3 comments:

  1. Ehh...chantik la tema color baju nie. orange?

    ReplyDelete
  2. sepatutnye faz dok ditengah..sbb baju corak lain..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...