Thursday, December 29, 2011

Makan @ Murni Discovery, Aman Suria

Haritu aku ada post pasal Original Penang Kayu Nasi Kandar . Dalam post tu aku ada mention aku nak p satu tempat makan yg di suggest kan oleh officemate aku ni tp tidak kesampaian sbb tempat tu tutup pada hari Isnin. Ha, inilah tempatnyer .

Murni Discovery, Aman Suria 


Time aku pergi , memang ramai gile orang. Yela time dinner kot ~ Aku pergi Murni Discovery ni dalam kelaparan setelah bersesak-sesak dengan jem ke arah One Utama. huhu~ 


Jom buka menu  . . . . . 
                         

Menu air~
                      

Western Chicken ~

First time nak makan sini , so aku pon order la ikut apa yg cik Lyza Qiut ni pernah makan kat sini.


Milo Dinasour. . . . . . time ni dah makan byk dah Milo nyer.  ngeh ngeh




Air Asam Boi, sedap gak dikala rasa nak muntah. ia dapat melegakan tekak ku ini ~ opsss !



Makan pulak ,  aku pilih Chicken Chop,sama dengan apa yg Lyza makan. Dah lama tak makan western !



Ha, awek lagi sorang ni , makan Nasi Goreng Melatup. . . nampak mcm Nasi Goreng Biasa tapi kesedapan nyer sehingga licin pinggan walaupun nasi nya banyak giler !!!
 Ada udang, kerang dan yang penting panas & pedas ! 
Memang sesuai la dengan nama dia ~



Bukti kesedapan Nasi Goreng Meletuppppp !!!

Yang aku punya, tak licin, masih ada sos nyer~haha !

Gambar di ambil dar phone ni ~ Saving nyer lebih laju dr phone aku , tak aci !


Jom terjah blog-blog lain , sedap-sedap nampak gambar makanan kat Murni Discovery ni:


10 comments:

  1. Wowww, kagum nasi grg meletup berjaya dihabiskan dgn jayanya....byk kan portion dia..berbaloi3... :D

    ReplyDelete
  2. liza: ha'a byk gile nasi dia...sedap lak tu sbb ada kerang + pedas + panas. nyum nyum...sodap...

    ReplyDelete
  3. adoi makan2 tk menahan ni teringinnnn

    ReplyDelete
  4. my favorite place...n favorite food ialah nasi goreng meletup chicken napolean...konpem mkn 2 kali sbb portion sgt bnyk...hehe

    ReplyDelete
  5. puanbee:sedap nasi goreng meletup tu...nyum nyum

    alyza fisol: ha'a byk gile nasi dia, kalau tgh lapar mmg sesuai datang sini...hehehe

    ReplyDelete
  6. yeeayy yeaayyy.. faz nak blanje kid.. yea yeayayyyyy

    ReplyDelete
  7. Kid:boleh je, tp ....huhu tunggu ~

    ReplyDelete
  8. nnti bebila jom la aku bawak ko p sini. tp din kene ada la. aku takut telajak jalan. hehe ~ sbb din yg slalu drive p sini

    ReplyDelete
  9. Halo admin...
    Kami dari Greenpack ingin berbagi informasi untuk para pengunjung Anda.
    Minta ijinnya ya :)

    Bagi siapa saja yang butuh Box Makanan bisa menghubungi kami ya ^_^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...