Wednesday, December 14, 2011

Samsung Galaxy I8150

Kali ni aku nak post pasal handphone. Kalau korang beli hp apa yg penting bg korang ek?

Adakah korang tengok pada brand nyer (Nokia, Sony Erricsson, Samsung, iPhone dll) ?


Source : Google Image

Adakah video nye?
Adakah design nyer?
Adakah dari segi audio nyer?
Adakah dari segi platform nyer?
Adakah dari segi HARGA?

Source : Google Image

Antara touch screen , keypad biasa & QWERTY keypad mana korang prefer?


Banyak lak aku tanya. Yela . . .nk pakai hp kan. Mesti la nak kene fikir tu semua. Ni aku ada survey satu hp BRAND SAMSUNG. Design nampak kecik cantik je. Touch screen .

Source : Google Image



Untuk tahu lebih lanjut feutures Samsung Galaxy i85150 ni boleh p kat sini --> Samsung Galaxy i8150. Nampak best. OK ke SAMSUNG ? Aku pernah pakai NOKIA & SONY ERICSSON jer. Aku search YOUTUBE plak tuk tgk preview hp Samsung ni. . . .perghhh ~ Best gak tp agak-agak berapa harge dia ek?



Video Preview - Samsung Galaxy i8150

Anyway (wahhh speaking plak ! ) , baru-baru ni ada survey ngn family aku, hp tuk adik aku, Ya Ucukkk. Hadiah sempena dia dapat 5 A UPSR. Pergi dua tiga kedai gak la. Then semua promote hp yg sama. hhhuhu~ Kami survey based on budjet gak la. Yela, budak baru pas UPSR, tak payah la pakai yg mahal beNOR ~ ye dok? nnti dah keje , baru la dia beli yg POWER, duit sendiri ~

Agak-agak hp apa ek yg Ya Ucukkk dapat?

?_?

Jeng Jeng !



2 comments:

  1. wah...cm menarik je hp ni..hrge pn menarik kan..

    ReplyDelete
  2. harga around RM2k kot...member akak kata..huhu~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...