Thursday, January 3, 2013

Mana satu Afasz?

Assalamualaikum. Nak post entry pendek. Officemate aku buka AGING BOOTH lepas baca kat entry SINI.
Credit to LyzaQiut

Mana satu Afasz?
Kembar aku pun ada. . .hehe~
Kalau korang nak try application ni leh la refer kat SINI



43 comments:

  1. Replies
    1. sy sokong saya disini. betul tu :D

      Delete
  2. uikkkk tini...ko jgn nk tipu...ko yg atas kiri tu kan...faz bwh kiri...lyza plak bwh kanan...ats kanan tu aku xsure nama la..tp cam pnh lihat wajah dia..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhuhu... 4 wajah pelajar UITM PERLIS waktu dah tuo... 3 dah married, sorang lagi tu bakal berkahwin lg 4 bulan :)

      Delete
  3. Zulfadli Munirah - Yang atas kanan tu Mualaf...cina masuk Islam...nama Islam dia Yati....miahahhahahhahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sib baik la yati tu silent reader je. kalau tak mesti dia pon nak komen sekali :D

      Delete
    2. hahahahahahahahaha ..... wakakakakakaka

      Delete
  4. Replies
    1. huhuhuhu~

      bukan yg no 1 ke :D hehehe

      Delete
  5. mestilah yg pakai cermin mata sebelah kiri bawah tu hihihihihihi.....

    ReplyDelete
  6. Budak Sepet suka main application ini. :)

    ReplyDelete
  7. hahahahaha..sekali pandang dh dh tau mana fasz..kirenye walaupun muke dh jd rupe gitu tp ttp xberubah..hehehehe

    ReplyDelete
  8. hahahaha..saya pun dulu ada main aging booth ni...Yg atas belah kiri tu ke awak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah ler..yg kiri bawah tu barula Afasz..hehhee

      Delete
  9. huhu..takut nk try sbb takut nk tgk zaman tua nnt..huhu

    ReplyDelete
  10. boleh eik??heheh..
    nak cuba la satgi..

    ReplyDelete
  11. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  12. erkkk.. seram plak nak try utk wajah sendirik.. takut tak leh terima kenyataan nanti.. hahahahahaha..

    ReplyDelete
  13. hahaa..afaz yg kiri bawah....betul ke x nih?

    ReplyDelete
  14. aah jawapan akak sama macam rieda tuu ;)

    ReplyDelete
  15. sy pun rasa Afasz yang sebelah kiri bawah.. :)

    ReplyDelete
  16. still sweet walopon dah tua main2..hehe :)

    ReplyDelete
  17. Replies
    1. comel kan bila dah tua :D

      skrang pon comel kan :D

      Delete
  18. Hheheee, comel :)

    Faz yang bawah kiri tu kan? :)

    ReplyDelete
  19. hahhahahahaa..... tak sanggup tengok muka sendiri nanti

    ReplyDelete
  20. emmh...emhh...bagus gak bole nampak usia tua , ank2 pcl dah cubakan utk gambar pcl, ..kena gelak plk huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.... mestila .. kelakar la benda ni :D

      Delete
  21. muke liza kannn...nmpk real..waahahaha...sape ats liza tu ek? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg atas tu company mate cum dak batch zul...kira junior kt laa....hehhe...

      Delete
  22. ain teka yang last tu..kiut sikit :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...