Wednesday, January 2, 2013

Wordless Wednesday : Macam Cite Brave



30 comments:

  1. wahhh... cantiknya rambut....hehehehe

    www.papablogger.my

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehe wallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  3. oh wow! so pretty. flawless skin, gojes hair, nice features...you have a very beautiful kid la sis. lucky! ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori redRose... ni anak sedara sy.

      moga sy pon dpt anak secomel ini, amin .>_<

      Delete
  4. Macam rambut anak kakak yg bungsu. Susah nak sikat kalau tak pakaikan hair-cream.

    ReplyDelete
  5. kalau anak akak dulu, rambut mmg panjang macam dia ni. tapi tak kerinting lah.. dah org ingat gugurl.

    ReplyDelete
  6. comel :)

    suka tgk budak kecik yg rambut kerinting...

    ReplyDelete
  7. kena orenkan lagi~baru la serupa~~he~~

    ReplyDelete
  8. cantiknya rambut..suka tgk budak2 rambut curly2 mcm tu :))

    ReplyDelete
  9. Berapa tahun umur dia ni...
    comel... nampak matured dengan gaya rambut dia..

    ReplyDelete
  10. haahhhhhhhhhhh lah dikk
    baru teringat citer rtuuu ;)

    ReplyDelete
  11. comelnya...rambut dia cantik sangat..

    ReplyDelete
  12. ain baru je nak tengok cerita brave :p

    ReplyDelete
  13. assalam..nama dia dija kan?dia ni anak sepupu saya..abg khairuddin...mmg cumill..lama dil x tengok dia....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...