Sunday, January 6, 2013

Masih menunggu CPUV untuk 2013

Assalamualaikum kawan-kawan. Apa korang buat weekend ni? Rehat dirumah? Shopping?huhu~
Aku lepak rumah je. En Suami keje. Sempat la blog walking mencari tips blogging. Nak gak CPUV macam DUTA NUFFNANG ni. hehe~

CPUV yang bertarikh 29 Oct 2012 (eh birthday aku) masih ON GOING. Alhamdulillah. 
Terima kasih gak dekat DUTA NUFFNANG & DUTA MAKAN-MAKAN yang banyak bagi share TIPS BLOGGING

To my BFF, IRA (baru menjinakkan diri dalam dunia blogging) : 
Kalau nak TIPS BLOGGING boleh la singgah blog mereka or email je mereka minta tips. 


19 comments:

  1. pergh..satu iklan sampai 40 lebih.hebat2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni first time. berkat tips 2 duta di atas :D

      Delete
  2. Mantap jumlah terkumpul CPUV. Tanniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. berkat tips 2 duta tu juga. akubiomed mesti lg hebat :D

      Delete
  3. Alamak...Afasz ni rupanya pompuan..hahaha..aku reponse komen kat blog KiD paggil Afasz 'bro'..hahaha..

    Gile lama CPUV since oct 2012... masyuk plak tu..perghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cpuv sama la ngn kid. masih on going.
      ye sy perempuan.. nk panggil bro pon takpe. ngeh ngeh..

      Delete
    2. bro pon blh...sbb afasz ni pnh jd bf ...huhu

      Delete
    3. uik nir.. shhhh.... :D

      hahahahaha

      Delete
  4. tahniah. tahniah. bukan senang tu nak dapat.

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat BE..BEST BEST :)

    ReplyDelete
  6. wahh...BE microsoft windows 8 tu masih on going lagi tu...best2..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah masih on going lagi :D

      Delete
  7. wah, baru satu iklan boleh dapat banyak macam tu. semoga tahun baru ni banyak lagi rezeki yg dapat, insyaAllah :D

    ReplyDelete
  8. ain pun tengah tunggu cpuv dari nuff..tak sabar nak cash out pasnie :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...