Tuesday, January 15, 2013

Warehouse Clearance @ SOGO, KL

Assalamualaikum kawan-kawan. Hari ni baru update blog. Cerita minggu lepas. Aku di ajak oleh officemate aku pergi ke WAREHOUSE CLEARANCE di SOGO, KL. Kami pergi waktu lunch hour pada hari Jumaat.

Macam-macam ada. . . 

Ramai juga orang ambil peluang jualan murah ni. 

3 for RM100
Bukan 3 for 10 tau :D

Hajat hati nak teman officemate sambil window shopping. Dek kerana teruja tengok kemurahan aku pun terBELI la gak. wahahaha ~
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Eh ni bukan aku punya semua tau. ngeh-ngeh ~

Nanti bila ada lagi WAREHOUSE CLEARANCE kat SOGO boleh la pergi. Aku dah buat member card setelah di promote oleh officemate aku a.k.a mak buyong.

54 comments:

  1. Dah lama tak gi SOGO. Tak sanggup nak bersesak bila sale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dekat level 7, tk sesak sbb p awal sikit dr lunch hour.

      Delete
  2. Ramainya Fasz dah macam di Bursa saham dah kakak tengok.

    ReplyDelete
  3. Dah lupa bila kali akhir saya pegi Sogo. Dah 5,6 tahun tak jejak kaki sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pon jarang p. ni sebab officemate ajak. so join jela syok :D

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe. setahun sekali je sy p sini :D

      Delete
  5. dh lama xp jalan tar..teringin nak p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko p hari hari pon leh la.. nak tido kat jalan tar pon leh :D

      Delete
    2. kalo nak tdo kat jalan tar jgn lupa ajak saya..ehehhehe

      Delete
    3. fatin: hehe.. tanya la kak tini, dia boleh je tido kat jalan tar, kakak ipar dia ada kedai kat sana :D

      Delete
  6. kalau sogo sales memang gituler...
    akak memang tak leh nak masukler sebab malas nak beramai2 kat situ..
    maalumler weekend yang tak sales pun ramai orang kalau sales ehmmm,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa sy p ni weekdays. so cam tak sesak. waktu pon kul 11pg. tk ramai lg :D

      kalau p hujung minggu memang sesak , sy pon tk suka p

      Delete
  7. Replies
    1. sekali sekala .. bukan selalu sy shopping , kalau tak dah byk entry shopping..

      Delete
  8. Hurmm... gadis dan wanita memang releven dengan SALES kan....untunglaaa shopping bag banyak2x

    ReplyDelete
    Replies
    1. of coz. la.. ayang abg man pon mesti suka shopping kalau tak sakan, mesti sikit tu mesti ada . kalau tak , tak normal la nama nya :D

      Delete
  9. Replies
    1. ni tak sakan sangat , kalau sakan mesti beli byk lg :D

      Delete
  10. angah tak bley la soping kat sogo ni, belum sempat soping dah pening, sebab sentiasa ramai orang...

    ReplyDelete
  11. Baru nak teruja tengo Faz borong handbag-rupanya bukan...

    Ingat nak minta beli 1.. heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. MJ : mmg kita borong pon, amik yg 3 RM100 tu. :D

      dah pakai pon beg nye :D

      Delete
  12. Mmg ramai betul umat manusia kan kalau Sogo ni buat sale ;)

    ReplyDelete
  13. dah lama sgt tak jalan2 sogo. mmg best kalau namanya dpt shopping camni kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau setahun sekali berabih tuk shopping ok kan :D

      Delete
  14. assalam Afasz..teruja acik tengok beg tu..3 rm100..kalau acik pergi pun mau juga terBELI tu he he

    ReplyDelete
  15. alamak.... bestnya... tapi kali ini duduk rumah je la tengok kat blog sapa yg pergi ke sana....

    ReplyDelete
  16. Last skali g sogo masa cari barang hantaran. sempat lagi tu g waktu lunch. kenapala jauh sgt sogo ngan senawang ni. huhu

    ReplyDelete
  17. wah, ada pula clearance sekarang ye kat sogo.

    ReplyDelete
  18. Lame jugak tak pegi sale kat Sogo... tp kadang tensen gak gi kat sane...sbb ramai je orang... tp kadang2 rase best... hehe

    ReplyDelete
  19. 3 for RM100...murah tuh...perghhhh seb bek la sogo ni jauh dari umah aku, kalau tak, mau terjebak gak kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. ala terjebak jela... ni kalau ada member card sogo :D

      Delete
  20. zati g ari khamis..time lunch.. x sggup nak beratur time byar tu.. last2 x beli apa pon =__=

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy time byar tk ramai org sgt. maybe sbb diorg tgh sibuk pilih barang lagi :D

      Delete
  21. bestla duk kl boleh shopim waktu orang p solat.. sempat curi masa :)

    ReplyDelete
  22. laa..nape tak bgtahu awal-awal....nanti kalau ada lagi..inform awal-awal yer.... sms...hehehe

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. Best sbb murah . Rasa nak beli smua

      Delete
  24. orang pompuan kalau dengar sale je macam ada karen je..heheh

    ReplyDelete
  25. mengaku je lah faz yang tu awak punya semua tu..hahahaha :P :P :P

    ReplyDelete
  26. utgla akak. hehe L tingin nk p sogo nk beli kasut bola. haha

    ReplyDelete
  27. uiiiii mak borong sakan ko ye...tp sogo tu blh kate hari2 ade sale..
    eh ko x p ke Jumaat ni...leh jumpe..last week xsempat la...

    ReplyDelete
  28. seronoknyer....sogo ni kalau sale mmg penuh la org jawabnya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...